• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σφιγμένος και αργός ο Lorenzo
Αν μπορώ, θα βοηθήσω τον Dovi για τον Τίτλο!
Νέα 17/10/2017 - 12:21

Ο ίδιος πίστευε ότι θα μπορούσε να πάρει την πρώτη του νίκη στο Motegi, στην πίστα που έχει τρεις νίκες στο παρελθόν (με Yamaha βέβαια).

 

Ωστόσο θα χρειαστεί να περιμένει κι άλλο προτού ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, φορώντας την κόκκινη φόρμα της Ducati.

 

Ο Lorenzo, όπως πάντα τώρα τελευταία, ξεκίνησε και πάλι πολύ δυνατά και τέθηκε επικεφαλής. Ωστόσο η πρωτοπορία του κράτησε πολύ λίγο...

 

«Ήδη από το ζέσταμα είδα ότι με την τόση βροχή δεν είχα εμπιστοσύνη στον πίσω τροχό. Έπρεπε να ρίξω το ρυθμό μου πολύ».

 

«Προσπαθήσαμε ν’ αλλάξουμε τις ρυθμίσεις και να βάλουμε βάρος πίσω για καλύτερη πρόσφυση, όμως ήδη από τον δεύτερο γύρο κατάλαβα ότι δεν είχα καθόλου».

 

«Οι άλλοι με πρόλαβαν και είδα ότι στην είσοδο και στα μέσα της στροφής είχαν περισσότερη εμπιστοσύνη. Ήμουν πολύ σφιγμένος και πολύ αργός».

 

«Στα μισά προσπάθησα να πιέσω λίγο περισσότερο, γλίστραγα για ν’ ανεβάσω τη θερμοκρασία του ελαστικού. Βελτιώθηκα λίγο, αλλά πάντα ήμουν πιο αργός από τους Dovi και Marquez».

 

«Κρίμα... κρίμα γιατί περίμενα να παλέψω για τη νίκη. Όμως ήταν οι ρυθμίσεις και το στυλ μου με το τόσο πολύ νερό, δεν με βοηθάει να είμαι γρήγορος».

 

«Ίσως την άλλη φορά να πρέπει να βάλουμε ακόμα περισσότερο βάρος πίσω και να δούμε τι γίνεται».

 

«Επίσης μας πήρε το μαλακό μπροστά η Michelin και ήταν υποχρεωτικά με το μεσαίο κι αυτό με επηρεάζει μιας και είμαι πιο ομαλός στα φρένα από τον Marquez και τον Dovi».

 

«Το βασικό όμως πρόβλημά μου ήταν το πίσω ελαστικό».

 

Τέλος, ο Jorge Lorenzo μίλησε με τα καλύτερα για τον ομόσταυλό του.

 

«Κρατά ανοιχτό το Πρωτάθλημα και μάλιστα σε πολύ δύσκολες συνθήκες, διότι μια νίκη του Marquez θα έκανε πολύ δύσκολα τα πράγματα γι’ αυτόν».

 

«Ήταν όμως ψύχραιμος και αποφασισμένος όπως πάντα, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να επιτεθεί. Δεν έχω λόγια!»

 

«Τα πάει εκπληκτικά! Πέντε νίκες... κανένα λάθος! Έχασε πολλούς βαθμούς στην Αργεντινή με την πτώση από τον Aleix, αλλιώς θα ήταν μπροστά τώρα».

 

«Του εύχομαι τα καλύτερα. Αν μπορώ, θα τον βοηθήσω για τον Τίτλο. Συγχαρητήρια. Πραγματικά οδήγησε φανταστικά».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Δεν είναι στο χέρι μου

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi: Φωτογραφικό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα