• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Μεγάλο ρίσκο τα σλικ
Με βοήθησαν όμως να καταλάβω πολλά...
Νέα 14/10/2017 - 20:08

Μετά τη λάθος επιλογή του και το ρίσκο να βάλει σλικ ελαστικά στο τέλος, ο Marc Marquez έχασε την ευκαιρία να προσθέσει μια ακόμα pole στο ενεργητικό του.

 

Ωστόσο ο 24χρονος άσος δεν μπορεί να είναι απογοητευμένος με την πρώτη σειρά της εκκίνησης, ειδικά όταν βλέπει τις δυσκολίες που είχαν οι δυο μεγάλοι του αντίπαλοι.

 

«Έβαλα τα σλικ, αλλά ήταν πολύ νωρίς», εξηγεί. «Αφού όμως έκανα έναν καλό χρόνο, σκέφτηκα να πάρω το ρίσκο. Ο χρόνος που έκανα δεν ήταν άσχημος».

 

«Θα μπορούσα να πιέσω κι άλλο, αλλά δεν ήθελα να ρισκάρω. Η πρώτη σειρά ήταν ο στόχος μου κι έτσι κρατάω τα θετικά, αλλά κι αυτά που είδα όταν έβαλα τα σλικ».

 

Όπως και να ‘χει, θα ήταν λάθος να μην συμπεριλάβει κανείς τον Marquez στα φαβορί για τη νίκη στον αυριανό αγώνα, με βάση την εικόνα του στην πίστα του Motegi.

 

«Τόσο στις ΕΔ1, με πολύ νερό, όσο και στις ΕΔ4 με λίγο, ένοιωθα άνετα και ήμουν πάντα στους πρωτοπόρους».

 

«Αυτό ακριβώς, το να είσαι δηλαδή εκεί σε όλες τις συνθήκες, είναι και το κλειδί για το Πρωτάθλημα».

 

«Σε γενικές γραμμές προτιμώ το στεγνό επειδή είναι πιο ασφαλές κι αυτό θα ήθελα για αύριο. Αν βρέξει, θα μπορώ τουλάχιστον να βασιστώ στα δεδομένα που πήραμε αυτές τις ημέρες».

 

Όπως εξελίσσεται αυτός ο Γύρος, δείχνει ότι θα είναι αποφασιστικής σημασίας για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

 

«Όπως έχει τώρα η κατάσταση, το πρώτο μου μέλημα είναι να κοιτάω τους αντιπάλους μου».

 

«Χρειάζεται υπομονή για τον Τίτλο και σε περίπτωση βροχής, βασικός στόχος είναι να μην χάσουμε βαθμούς».

 

«Ο Vinales είναι φανερό ότι δυσκολεύεται... στο βρεγμένο, ο Dovi θα είναι ο πιο επικίνδυνος αντίπαλος, ενώ σε μια στεγνή πίστα όλα είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό».

 

«Για να είμαι ειλικρινής όμως, δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. Οι πιο γρήγοροι δείχνουν οι Lorenzo και Zarco, αλλά και ο Petrucci μπορεί να είναι επικίνδυνος στη βροχή».

 

«Είμαι σε μια κατάσταση που τα λάθη δεν συγχωρούνται. Αν μπορώ, θα κυνηγήσω τη νίκη, αλλά πάντα με το ένα μάτι στο τι κάνουν οι αντίπαλοί μου για τον Τίτλο».

Επόμενο άρθρο »

Petrucci: Ο Marc ρισκάρει

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Νοιώθω να γλιστρά...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα