• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Πολλά προβλήματα
Μεγάλη απογοήτευση για τον Ιταλό
Νέα 13/10/2017 - 13:23

Για μια ακόμη φορά φάνηκε η αδυναμία της Yamaha M1 στη βροχή, με τον Valentino Rossi να λέει απογοητευμένος ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες πολλές ιδέες για να βρεθεί λύση.

 

Ο Ιταλός ήταν 12ος σήμερα στο Motegi, ελάχιστα πίσω από τον Vinales που είχε τα ίδια προβλήματα, αλλά και 1.5’’ πιο αργός από τον Andrea Dovizioso στην 1η θέση.

 

«Δοκιμάσαμε πολλά, αλλά έχουμε μεγάλο πρόβλημα... και το θέμα είναι ότι δεν καταλαβαίνουμε το γιατί!»

 

«Πέρυσι ένοιωθα καλά με τη μοτοσυκλέτα στη βροχή, αλλά φέτος - με την καινούργια Μ1 - δυσκολευόμαστε. Είναι περίεργο».

 

Μια λύση που έχει ακουστεί πολλές φορές, είναι η επιστροφή στο πλαίσιο του ’16. Ωστόσο και πάλι ο Rossi ξεκαθαρίζει την κατάσταση:

 

«Το δοκίμασα, αλλά είναι δύσκολο να κάνεις την Μ1 όπως πέρυσι, μιας κι έχει άλλο κινητήρα, άλλη θέση κτλ. Επομένως ίσως δεν το δοκίμασα τελικά!»

 

Το νέο πλαίσιο που έχουν στη διάθεσή τους οι Rossi-Vinales - αυτό του 2018 - έχει «...βοηθήσει στο στεγνό. Δεν είναι τόσο άσχημο. Έχουμε πρόβλημα, αλλά είμαστε ανταγωνιστικοί».

 

«Όμως στο βρεγμένο δεν υπάρχει καμμία περίπτωση! Είναι πολύ δύσκολο...».

 

«Ανησυχούμε πολύ γιατί δοκιμάσαμε πολλά σήμερα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Δεν έχω και κάτι άλλο να κάνω... πρέπει να καταλάβουμε τι γίνεται για τη νέα σεζόν».

 

«Ήδη στις εισόδους είμαι πολύ αργός και δεν νοιώθω το πίσω μέρος. Πάντα υπάρχει αυτή η έλλειψη πρόσφυσης στον πίσω τροχό και το σπινάρισμα στην επιτάχυνση».

 

Από την άλλη τόσο ο Johann Zarco, όσο και πολύ περισσότερο ο εκπληκτικός Kohta Nozane (στη θέση του Folger) τα πήγαν πολύ καλύτερα από τους εργοστασιακούς.

 

«Ο Zarco είναι καλός στη βροχή, ενώ ο Nozane - που την τελευταία στιγμή πήρε τη θέση του Folger - ήταν 13ος και 2’’ πιο γρήγορος από τον Nakasuga».

 

«Συνήθως ο Nakasuga (σ.σ. έκτακτη συμμετοχή, δοκιμαστής της Yamaha) είναι πιο γρήγορος από τον Nozane, αλλά είχε την M1 του 2017 ενώ ο Nozane την περσινή».

Επόμενο άρθρο »

Δεν το περίμενε ο Dovi

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Μου ζήτησε συγγνώμη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα