• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi Moto2: ΕΔ2
Πήρε τη ρεβάνς ο Luthi
Νέα 13/10/2017 - 10:27

Ό, τι δεν κατάφερε το πρωί στις ΕΔ1, πέτυχε το απόγευμα (ώρα Ιαπωνίας) ο Tom Luthi, που κράτησε πίσω του αυτή τη φορά τον Alex Marquez.

 

Οι δυο τους είχαν διαφορά μόλις δυο δεκάτων στη βρεγμένη πίστα, ενώ πίσω τους - με το πλαίσιο της ΚΤΜ - έπαιρνε την τρίτη θέση ο Miguel Oliveira.

 

Δεν είχαμε δραματικές αλλαγές στα τελευταία λεπτά, με τους τρεις προαναφερθέντες αναβάτες να έχουν κάνει τους καλούς τους χρόνους από νωρίς.

 

Αντίθετα ο Franco Morbidelli πίεζε στο τέλος, κατέβαζε τους χρόνους του κι έκλεισε την ημέρα στην 4η θέση, μπροστά από τον Xavier Simeon.

 

Ο Βέλγος, όπως και το πρωί, ήταν δυνατός από τα πρώτα λεπτά, αυτή τη φορά όμως κατάφερε να κρατήσει την παρουσία του στις πρώτες θέσεις.

 

Ο Syahrin ήταν η 5η Kalex στις πρώτες έξι θέσεις, με δυο Suter να δίνουν μάχη πίσω του για την 7η θέση την οποία πήρε στο τέλος ο Cortese από τον Aegerter.

 

Έκπληξη είχαμε ως προς το ποιος ήταν ο καλύτερος Ιάπωνας σήμερα, που δεν ήταν ο Takaaki Nakagami (13ος) αλλά ο Nagashima (9ος). Τη δεκάδα έκλεισε ο Luca Marini.

Επόμενο άρθρο »

Στην τελική ευθεία για το Red Bull Rookies Cup

« Προηγούμενο άρθρο

Tίτλος για τον Κωνσταντίνο Μαυρόπουλο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα