• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi MotoGP: ΕΔ2
Πρώτος ο Dovi, έπεσε ο Marquez
Νέα 13/10/2017 - 10:12

Μόλις 43χιλ χώρισαν τους Andrea Dovizioso και Marc Marquez στις ΕΔ2 και έδωσαν την 1η θέση στον Ιταλό στα συνδυασμένα αποτελέσματα της ημέρας.

 

Το νερό στην πίστα ήταν μάλλον λιγότερο και όλοι οι αναβάτες, πλην του Scott Redding, κατάφεραν να βελτιώσουν τους χρόνους τους.

 

Δυνατά από το ξεκίνημα μπήκε ο Dovi, ο οποίος έκανε μεγάλες διαφορές από τον ανταγωνισμό, χωρίς τον εντυπωσιακό (το πρωί) Marquez να δίνει την απάντησή του.

 

Ο 24χρονος Παγκόσμιος Πρωταθλητής είχε πέσει ως και την 8η θέση, όταν άρχιζε να κατεβάζει χρόνους και να ανεβαίνει τρίτος και μετά 2ος, μόλις 43χιλ από την κορυφή.

 

Τέσσερα λεπτά όμως πριν το τέλος, ο Marquez δεν απέφυγε το λάθος στην έξοδο της 4ης στροφής της πίστας και οι ΕΔ2 τελείωσαν πρόωρα για τον Ισπανό.

 

Συνέχισε εντυπωσιακά ο Aleix Espargaro, ο οποίος δείχνει καταπληκτικό πρόσωπο στη βροχή πάνω στην Aprilia του και πήρε την 3η θέση.

 

Ο Ισπανός πίεζε και θα μπορούσε ν’ απειλήσει το χρόνο του Dovi, αν δεν έχανε σημαντικό χρόνο στο τελευταίο διάστημα.

 

Τον τέταρτο καλύτερο χρόνο έκανε ο Jorge Lorenzo, ο οποίος ολοκλήρωσε μια θέση μπροστά από τον Johann Zarco, που ήταν 2ος για το μεγαλύτερο διάστημα του 45λεπτου.

 

Πίσω του άφησε κάποια μηχανικά προβλήματα ο Danilo Petrucci και έγραψε τον έκτο καλύτερο χρόνο, μόλις 73χιλ μπροστά από τον Iannone.

 

Ο τελευταίος έδειξε σήμερα ένα καλό πρόσωπο στη βροχή, πάνω στην GSX-RR του και κατάφερε να μπει μέσα στους δέκα πρώτους.

 

Θεαματική ήταν η βελτίωση του Dani Pedrosa, ο οποίος κατέβασε τρία ολόκληρα δευτερόλεπτα το χρόνο του (!) και ήταν 8ος.

 

Στην ένατη θέση ήταν ο Cal Crutchlow, ενώ ο Alex Rins έκλεισε με πολύ θετικό τρόπο την ημέρα, κάνοντας τον δέκατο καλύτερο χρόνο.

 

Πίσω του ακολούθησαν τρεις Yamaha, με τον Maverick Vinales 11ο και 1,5’’ από την κορυφή, ενώ στα 59χιλ πίσω του ήταν ο Valentino Rossi.

 

Καταπληκτική ήταν η παρουσία του Nozane, που κλήθηκε την τελευταία στιγμή να αντικαταστήσει τον Jonas Folger που αντιμετωπίζει πρόβλημα κούρασης.

 

Ο Nozane - μέλος της ομάδας της Yamaha στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής - κατάφερε να πετύχει τον 13ο χρόνο, ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα!

Επόμενο άρθρο »

Tίτλος για τον Κωνσταντίνο Μαυρόπουλο

« Προηγούμενο άρθρο

Νέο φετινό ρεκόρ στην Aragon

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα