• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi Moto3: ΕΔ2
Λίγοι βελτίωσαν χρόνο, 1ος ο Fenati
Νέα 13/10/2017 - 08:36

Μόλις 12 από τους 31 αναβάτες της κατηγορίας Moto3 κατάφεραν να βελτιώσουν τους χρόνους τους στις ΕΔ2, που έγιναν και πάλι με πολύ νερό στην πίστα.

 

Αυτή τη φορά δεν είδαμε χρόνους στο 2:09, αντίθετα ο Romano Fenati πήρε την πρώτη θέση χάρη στο 2:10.628.

 

O Fenati ήταν ο ένας από τους τρεις αναβάτες που το πρωί έκαναν χρόνους στο 2:09, με τους άλλους δυο να είναι ο Bulega και ο Migno.

 

Αυτοί οι δυο είναι μπροστά από τον Ιταλό στα συνδυασμένα αποτελέσματα, ενώ στις ΕΔ2 ο Bulega ήταν 3ος και ο Migno 7ος.

 

Ο Niccolo Antonelli ήταν ένας από τους λίγους που βελτίωσαν το χρόνο τους και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της λίστας με τους χρόνους.

 

Πίσω από τους τρεις Ιταλούς μπροστά, ο Aron Canet έκανε τον 4ο χρόνο και ήταν ο τελευταίος από τους οδηγούς που έκαναν χρόνο στο 2:10 στις ΕΔ2.

 

Ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο κατέβασε το χρόνο του ο Nakarin Atiratphuvapat και σκαρφάλωσε στην 5η θέση ενώ μπήκε στη δεκάδα (9ος) στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

 

Ο Manuel Pagliani ήταν και πάλι η καλύτερη Mahindra και ο τελευταίος από τους αναβάτες που έμειναν σε διαφορά εντός ενός δευτερολέπτου από την κορυφή.

 

Δέκα χιλιοστά πίσω από τον Migno έμεινε ο Tatsuki Suzuki, που ήταν 8ος στις ΕΔ2 και μπροστά από τους Albert Arenas και Enea Bastianini.

 

Έτσι η Mahindra είχε δυο μοτοσυκλέτες της στην πρώτη δεκάδα (Pagliani-Arenas) ενώ οι δυο τελευταίοι κατάφεραν και αυτοί να βελτιώσουν τους χρόνους τους.

Επόμενο άρθρο »

Νέο φετινό ρεκόρ στην Aragon

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi Moto2: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα