• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi Moto3: ΕΔ1
Bulega-Migno έκαναν το 1-2
Νέα 13/10/2017 - 06:28

Από την αρχή σχεδόν του 40λεπτού το δίδυμο της SKY VR46 πέρασε στις δυο πρώτες θέσεις και τις κράτησαν μέχρι το τέλος.

 

Τον καλύτερο χρόνο στο βροχερό Motegi έγραψε ο Nicolo Bulega με 2:09.577 και άφησε πίσω του τον ομόσταυλό του, Andrea Migno, για 0.128δ.

 

Στο τέλος ο ανταγωνισμός πλησίασε τους δυο αναβάτες, με τον Romano Fenati να είναι η καλύτερη Honda πίσω από τις δυο ΚΤΜ και ο τελευταίος με χρόνο στο 2:09.

 

Κοντά τους και ο Aron Canet με τη δική του Honda, ενώ πίσω του οι διαφορές ήταν πολύ μεγάλες, με τους πρώτους 4 να είναι στο μισό δευτερόλεπτο διαφορά.

 

Με διαφορά η καλύτερη Mahindra ήταν του Manuel Pagliani που έμεινε 1.1’’ από την κορυφή, αλλά ανέβηκε στην 5η θέση μπροστά από τον Fabio di Giannantonio.

 

Οι Ιταλοί κυριάρχησαν στις δύσκολες συνθήκες της πίστας και με εξαίρεση τον Aron Canet, είχαν πέντε οδηγούς τους στην πρώτη εξάδα.

 

Ο Adam Norrodin έκανε τον έβδομο καλύτερο χρόνο, αφήνοντας 0.135’’ πίσω του τον Niccolo Antonelli, ενώ οι Suzuki και Bendsneyder έκλεισαν τη δεκάδα.

 

Προσεχτικό το ξεκίνημα για τον Joan Mir, που ξέρει ότι έχει την πρώτη του ευκαιρία να εξασφαλίσει τον Τίτλο του Πρωταθλητή. Ο 20χρονος ήταν 14ος.

Επόμενο άρθρο »

Motegi Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi MotoGP: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα