• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έκτακτο: Εκτός μάχης ο Folger!
Επιστρέφει στη Γερμανία για εξετάσεις
Νέα 12/10/2017 - 12:15

Έφτασε στην Ιαπωνία με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να βελτιώσει την εικόνα του στους τελευταίους αγώνες, ωστόσο ο Jonas Folger δεν θα είναι στον Αγώνα!

 

Οι γιατροί της πίστας τον εξέτασαν και δεν του έδωσαν το πράσινο φως για να συμμετάσχει στο GP του Motegi κι έτσι ο Jonas επιστρέφει αυτή την ώρα στην πατρίδα του!

 

Η αιτία είναι ότι ο ίδιος νοιώθει αδυναμία και δεν έχει την απαιτούμενη ενέργεια για ν’ αποδώσει πάνω στη μοτοσυκλέτα του.

 

«Ένοιωθα πολύ αδύναμος ήδη στο Misano και στην Aragon... εδώ που ήρθα δεν μπορούσα να βγω καν από το ξενοδοχείο! Μου ήταν αδύνατον».

 

«Έχασα και κάποια events της Yamaha και λυπάμαι γι’ αυτό. Πήγα στον Herver και μετά στους γιατρούς, οι οποίοι με συμβούλεψαν να επιστρέψω για εξετάσεις στην Γερμανία».

 

«Είχα τον ιό Epstein Barr στο παρελθόν και μπορεί να επανήλθε, αλλά δεν θα είμαστε σίγουροι μέχρι να κάνουμε τις εξετάσεις στο Μόναχο».

 

Τη θέση του Γερμανού άσου - που δεν είναι βέβαιο αν θα είναι σε κάποιον από τους τρεις συνεχόμενους Γύρους του Οκτωβρίου - θα πάρει για το GP του Motegi ο Kotha Nozane που αγωνίζεται με την Yamaha στο Πρωτάθλημα Αντοχής.

Επόμενο άρθρο »

100αρίζει ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Motul και Suzuki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα