• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Οι μεταγραφές
Τι ξέρουμε μέχρι τώρα!
Νέα 10/10/2017 - 11:31

Η φετινή σεζόν πλησιάζει προς το τέλος της κι ενώ στη μεγάλη κατηγορία γνωρίζουμε τους 24 αναβάτες για το 2018, δεν συμβαίνει το ίδιο για την Moto3.

 

Κάποιες μεταγραφές έχουν γίνει στην κατηγορία, ενώ διάφορα ονόματα ακούγονται για τις κενές θέσεις που διεκδικούν αναβάτες απ’ όλο τον κόσμο.

 

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της φετινής σεζόν, ο Joan Mir, τη νέα χρονιά θ’ αγωνίζεται με την EG 0,0 Marc VDS στην Moto2.

 

Τη θέση του στην ομάδα της Leopard θα πάρει ο Enea Bastianini, ενώ ακόμα δεν υπάρχουν νεότερα όσον αφορά στο δεύτερο αναβάτη και αν θα μείνει στην ομάδα ο Livio Loi.

 

Στην ομάδα της SKY VR46 του Valentino Rossi, ο Nicolo Bulega θα παραμείνει στην ομάδα για μια ακόμη χρονιά, προτού κάνει το βήμα στη μεσαία κατηγορία και αυτός.

 

Δίπλα του δεν θα έχει τον Andrea Migno - που μετακομίζει στην ομάδα του Aspar - αλλά τον Πρωταθλητή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων, Dennis Foggia!

 

Από την κατηγορία θα φύγει και ο Romano Fenati, ο οποίος θα δίνει μάχες με τον Mir στην Moto2 από το 2018.

 

Τη θέση του Ιταλού στη Marinelli Rivacolds θα πάρει ο Tony Arbolino που φεύγει με πολύ άσχημο τρόπο από την ομάδα του Paolo Simoncelli (SIC58).

 

Τη θέση του εκεί θα πάρει ο Niccolo Antonelli, που δεν κατάφερε να κρατήσει τη θέση του στην Red Bull KTM Ajo στην οποία ήρθε φέτος.

 

Στην SIC58 δεν είναι βέβαιο ότι θα παραμείνει ο Tatsuki Suzuki, ενώ ο Aki Ajo θα έχει νέο δίδυμο οδηγών τη νέα σεζόν, καθώς πέρα από τον Antonelli φεύγει και ο Bendsneyder.

 

Ο Ολλανδός θα ανέβει στη μεσαία κατηγορία και θα αγωνίζεται με την Tech3.

 

Ντεμπούτο ως κανονική συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Moto3 θα κάνει από το 2018 ο Jaume Masia με την Platinum Bay που ψάχνει το δεύτερό της οδηγό.

 

Ο Masia θα πάρει τη θέση του Darryn Binder με τον Ν. Αφρικανό άσο (και αδερφό του Brad) να μην είναι βέβαιο ότι θα είναι στην κατηγορία τη νέα χρονιά.

 

Το ίδιο ισχύει και για τον Patrik Pulkinnen, ο οποίος μετά από μια σειρά άσχημων αποτελεσμάτων, έφυγε από την Saxoprint και τη θέση του από του χρόνου θα πάρει ο Marco Bezzecchi.

 

Ο τελευταίος θα φύγει από την ομάδα της CIP και τη θέση του θα πάρει ένα νέο όνομα, ο Makar Yurchenko.

 

Ο Yurchenko πέρασε τρία χρόνια στο Red Bull Rookies Cup όπου και πέρυσι ήταν στη δεκάδα, ενώ φέτος ο αναβάτης από το Καζακστάν είναι 9ος στο Παγκόσμιο Νέων, δυο αγώνες πριν το τέλος.

 

Από τη νέα σεζόν δεν θα έχουμε μοτοσυκλέτες της Mahindra/Peugeot στο grid, ενώ περιμένουμε να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με την ομάδα της AGR.

 

Η τελευταία αποχώρησε ήδη λόγω οικονομικών προβλημάτων, αλλά δεν αποκλείεται να επιστρέψει τη νέα χρονιά. Μέχρι στιγμής πάντως, η οδηγός του, η Maria Herrera, δεν έχει βρει θέση σε κάποια άλλη ομάδα.

 

Από την ομάδα του Aspar φεύγει ο Lorenzo Dalla Porta που μάλλον δεν θα είναι στο Πρωτάθλημα της νέας χρονιάς. Τη θέση του εκεί πήρε ο Andrea Migno.

 

Στην British Talent Team δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα μείνει και το 2018 ο John McPhee, αντίθετα με τον Gresini που έχει επιβεβαιώσει ότι οι Di Giannantonio και Martin θα μείνουν μαζί του και του χρόνου.

Επόμενο άρθρο »

Μένει ο Smith στην ΚΤΜ

« Προηγούμενο άρθρο

Ανάκαμψη θέλει ο Folger

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα