• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα έκτακτη συμμετοχή για Kallio
Στον τελευταίο αγώνα της σεζόν
Νέα 02/10/2017 - 14:29

Ακόμα μια ευκαιρία θα δοθεί στον Mika Kallio από την ΚΤΜ, καθώς ο Φιλανδός άσος θα είναι στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, στην Valencia.

 

Ο 34χρονος δοκιμαστής του εργοστασίου έχει εντυπωσιάσει με την απόδοσή του τις τρεις προηγούμενες φορές που έκανε έκτακτη συμμετοχή στο Πρωτάθλημα.

 

Μετά την 16η θέση στο Sachsenring, ο Mika Kallio μπήκε στην 10αδα στο Red Bull Ring κάτι που κανείς από τους εργοστασιακούς αναβάτες δεν είχε καταφέρει στους προηγούμενους αγώνες.

 

Στον πρόσφατο Γύρο της Aragon ήταν 5ος στις ΕΔ3 και στον αγώνα έχασε για λίγο τη δεκάδα, τερματίζοντας 11ος και μόλις 17’’ από την κορυφή!

 

Σ’ εκείνον το Γύρο, ο Kallio έλεγε ότι δεν περίμενε να του δοθεί κι άλλη ευκαιρία φέτος, όμως χτες η KTM αποφάσισε να του κάνει μια ευχάριστη έκπληξη.

 

Έτσι, η ομάδα θα του δώσει το δικαίωμα να αγωνιστεί και στην Valencia, στο φινάλε της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

 

Βέβαια, ένας λόγος που το κάνει αυτό είναι και για να αποφασίσει τι θα κάνει με τον Bradley Smith και αν θα κρατήσει ή όχι τον Βρετανό στις τάξεις της.

 

Η πίεση προς το πρόσωπο του Smith είναι μεγάλη και είναι χαρακτηριστικό ότι σε 14 αγώνες έχει 14 βαθμούς ενώ ο Kallio σε μόλις 3 έχει 11!

 

Τέλος, να σημειώσουμε ότι στην Valencia θα κάνει έκτακτη συμμετοχή και ο δοκιμαστής της Ducati, Michele Pirro κι έτσι θα έχουμε 25 μοτοσυκλέτες στο σχηματισμό εκκίνησης!

Επόμενο άρθρο »

Τέλος η σεζόν για Bradl

« Προηγούμενο άρθρο

Λάθος ελαστικό για Sykes

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα