• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Magny Cours: Αγώνας 2
Εγκατέλειψε ο Rea, νίκησε ο Davies!
Νέα 01/10/2017 - 17:16

Την έβδομη φετινή του νίκη πήρε ο Chaz Davies της Ducati, την ώρα που ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Jonathan Rea, αναγκαζόταν να εγκαταλείψει τη μάχη.

 

Με τις αλλαγές στο grid του δεύτερου αγώνα, τόσο ο Davies όσο και ο Jonathan Rea έκαναν πολύ δυνατή εκκίνηση από τη μέση περίπου του σχηματισμού εκκίνησης.

 

Ωστόσο στο τέλος του πρώτου γύρου, ο Laverty είχε ένα highside με την Aprilia του μπροστά από τον τρεις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Jonathan Rea.

 

Από την πτώση του συναθλητή του, ο Rea χτύπησε στο δεξί του πόδι ενώ καταστράφηκε και το πίσω φρένο του. Επέστρεψε στα pits κι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.

 

Έτσι ο Rea δεν θα ήταν στο βάθρο των νικητών μόλις στο δεύτερο αγώνα του φέτος! Με τον Ιρλανδό εκτός, ήταν η ώρα του Davies.

 

Ο Βρετανός της Ducati έφυγε μπροστά και στον τρίτο γύρο έπιασε και πέρασε τον Alex Lowes κάνοντάς του γρήγορα διαφορά.

 

Πίσω ο Lowes ξεκινούσε να δίνει μάχες για να κρατήσει τη θέση του, απέναντι στον επιθετικό Leon Camier και την MV Agusta του.

 

Ωστόσο για ακόμα μια φορά η μοτοσυκλέτα πρόδωσε τον εκπληκτικό Βρετανό άσο και εγκατέλειψε με μηχανικό πρόβλημα στον ένατο γύρο.

 

Έτσι ο Alex Lowes δεν είχε θέμα να κρατήσει τη δεύτερη θέση, ενώ η Yamaha έκανε το 2-3 χάρη στον Michael Van der Mark που τερμάτισε πίσω του.

 

Μπροστά, ο Davies ήλεγχε τον αγώνα και παρά το ψιλόβροχο που άρχισε να πέφτει κέρδισε τον αγώνα για τρία δευτερόλεπτα μπροστά από τον Lowes.

 

Εντυπωσιακός ήταν ο Xavi Fores, που πήρε την 4η θέση με την Barni Ducati του, ενώ πιο πίσω ο Marco Melandri κέρδισε τη μάχη για την 5η μπροστά από τον Leandro Mercado (Aprilia).

 

Στον τελευταίο γύρο ο Lorenzo Savadori εγκατέλειψε την Milwaukee Aprilia του λόγω τεχνικού προβλήματος, ενώ ο Sykes κατέκτησε την 7η θέση κι έτσι η Kawasaki εξασφάλισε και τον Τίτλο στους κατασκευστές.

 

Την όγδοη θέση πήρε ο Jordi Torres (BMW), μπροστά από τον Roman Ramos και την ιδιωτική του Kawasaki, ενώ ο Raffaele De Rosa έκλεισε τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Φοβερή 2η νίκη του Κορωνάκη!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Yamaha Racing | Valvoline | Motodirect στις Σέρρες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα