• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Test @ Aragon
Μια ημέρα δοκιμών στην Αραγονία
Νέα 27/09/2017 - 13:53

Για μια ημέρα δοκιμών έμειναν οι περισσότεροι αναβάτες της μεσαίας κατηγορίας στην πίστα της Aragon, μετά τον αγώνα που έγινε εκεί.

 

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Franco Morbidelli - και μεγάλος νικητής του αγώνα στην Αραγονία - έριξε το βάρος στις ρυθμίσεις των αναρτήσεων.

 

Με τον Alex Marquez να απέχει, ώστε να ξεκουραστεί μετά τον τραυματισμό του στο Misano, ο Morbido ήταν μόνος στο γκαράζ της EG 0,0.

 

Ο Ιταλός άσος δοκίμασε κι έναν μικρότερου διαμετρήματος δίσκο της Yutaka, σε μια ημέρα αρκετά παραγωγική για τον ίδιο και την ομάδα.

 

Ο Mattia Pasini, δεύτερος πίσω από τον Morbidelli στον αγώνα της Κυριακής, έμεινε μόνο το πρωί στο τεστ, κάνοντας κι αυτός δουλειά με τις αναρτήσεις του.

 

Πολλή δουλειά περίμενε την Red Bull KTM, με το δίδυμο της ομάδας - Oliveira και Binder - να δουλεύουν στις ρυθμίσεις ενώ δοκίμασαν και μια μικρότερη δαγκάνα της Brembo.

 

Η Suter έφερε ένα καινούργια πλαίσιο και το έδωσε μόνο στην ομάδα της Dynavolt Intact, με τον Schrotter να το τεστάρει πρώτος και τον Cortese να ακολουθεί.

 

Παρών στο τεστ έδωσε και ο Dominique Aegerter, ο νικητής του Misano, που και αυτός έγραψε αρκετά χιλιόμετρα με την Suter του.

 

Με το βλέμμα στραμμένο στη νέα σεζόν ήταν η Kalex, που έδωσε αρκετά εξαρτήματα για να δοκιμαστούν κυρίως από την SKY VR46, συμπεριλαμβανομένου κι ενός νέου ψαλιδιού.

 

Το νέο αυτό ψαλίδι δόθηκε - κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα - και στον Jorge Navarro.

 

Ο Luthi, που ελπίζει ότι θα μπορέσει να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στο τέλος του Πρωταθλήματος επί του Morbidelli, δούλεψε με τις ρυθμίσεις της Kalex του.

 

Παράλληλα, ο Ελβετός άσος δοκίμασε κι ένα νέο ελαστικό της Dunlop. Το ελαστικό ήταν διαθέσιμο σε όλους και έχει διαφορετική κατασκευή και πιο πλατύ προφίλ.

 

Την πρώτη του επαφή με το πλαίσιο της NTS - το οποίο θα οδηγεί τη νέα σεζόν - είχε ο Joe Roberts, που έχει συμφωνήσει ήδη με την RW Racing.

 

Στο τεστ ήταν και ο μελλοντικός του ομόσταυλος, ο Steven Odendaal (φωτό) που πρόσφατα έκανε την 27η συμμετοχή του στην Moto2, ως έκτακτη συμμετοχή στην Aragon.

 

Στην πίστα ήταν και ο Danny Kent, που πήρε μια γεύση από το πλαίσιο της Speed Up, που θα έχει στη διάθεσή του από το 2018 στην ομώνυμη ομάδα.

Επόμενο άρθρο »

Davies: Στο Magny-Cours

« Προηγούμενο άρθρο

Magny-Cours: Η ώρα του Rea;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα