• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Περίμενα κάτι καλύτερο
Δεν έμεινε ικανοποιημένος με την 9η θέση
Νέα 26/09/2017 - 15:39

Ο Johann Zarco περίμενε ότι θα ήταν σε μια καλύτερη από την ένατη θέση, στον αγώνα της Aragon το περασμένο Σ/Κ.

 

Όπως και να ‘χει, ο Γάλλος κατάφερε να είναι ακόμα μια φορά στη δεκάδα και πήρε πολύτιμους βαθμούς στη διπλή μάχη που δίνει: για τον καλύτερο Rookie και τον καλύτερο δορυφορικό.

 

Σε συνδυασμό μάλιστα με την πτώση του Crutchlow και την απογοητευτική 20η θέση του Petrux, ο Γάλλος κέρδισε έδαφος στο πρωτάθλημα των δορυφορικών, που προηγείται πλέον με 22β του Petrucci.

 

Από την άλλη, στους rookies ο Jonas Folger - που είναι ο μόνος υπολογίσιμος αντίπαλός του, δεν κατάφερε να πάρει βαθμούς στην Aragon κι έτσι η διαφορά τους αυξήθηκε στους 33β.

 

«Πήραμε ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα, αν και περίμενα ότι θα ήμουν πιο δυνατός με τα φθαρμένα ελαστικά. Αλλά τελικά και οι αντίπαλοί μας ήταν γρήγοροι».

 

«Οι πρώτοι γύροι ήταν δύσκολοι. Προσπαθούσα να προσπεράσω αλλά δεν ήταν η σωστή στιγμή  κι έχασα θέσεις γιατί παραλίγο να πέσω».

 

«Μετά είχα καλή αίσθηση, αλλά με περιόριζε το μπροστά μέρος. Δεν έφταιγε το μαλακό ελαστικό, το οποίο ήταν καλό μετά τον αγώνα. Μάλλον η ισορροπία της Μ1 δεν ήταν τέλεια».

 

«Πάντως ήταν καλός αγώνας, πήραμε βαθμούς για το Πρωτάθλημα και δεν είναι πολύ τα 13’’ που τερμάτισα πίσω από τον πρώτο».

 

Μπορεί το αποτέλεσμα να μην τον άφησε 100% ικανοποιημένο, ωστόσο ήταν ακόμα μια ευκαιρία να πάρει πολύτιμα μαθήματα.

 

«Βέβαια κατάφερα και πάλι να μάθω κάποια πράγματα. Θέλω να βελτιωθώ και να στήνω καλύτερα τη μοτοσυκλέτα, όπως και να δίνω καλύτερη πληροφόρηση».

 

«Να είμαι πιο αποτελεσματικός με την ομάδα μου, ώστε να μου δίνουν τη φανταστική αίσθηση που συνήθως έχει κανείς με την Yamaha».

Επόμενο άρθρο »

Ο Espargaro με Aprlilia

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Ρίσκαρα κι έπεσα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα