• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Το μεγάλο μας πρόβλημα;
Δεν μπορούμε να κάνουμε προσπεράσεις!
Νέα 25/09/2017 - 15:49

Το Σάββατο ο Andrea Iannone έκανε αισιόδοξες δηλώσεις, λέγοντας ότι αρχίζει και το διασκεδάζει πάνω στη μοτοσυκλέτα του.

 

Ο Ιταλός της Suzuki είχε καταφέρει να πάρει θέση μέσα στη δεκάδα, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα, στον αγώνα, δεν μπόρεσε να κρατηθεί μέσα σ’ αυτή.

 

Ο Iannone μπορεί να τερμάτισε 30 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή, ωστόσο σε σχέση με τις άλλες φορές, δείχνει πιο αισιόδοξος.

 

«Αν το συγκρίνουμε με τα άλλα Σ/Κ, αυτό ήταν θετικό για εμάς. Περιορίσαμε τη διαφορά μας από τους καλύτερους».

 

«Στο ζέσταμα ήμασταν 3-4 δέκατα πίσω από τους πιο γρήγορους με τα ίδια ελαστικά. Στον αγώνα υποφέραμε με τις πιο ψηλές θερμοκρασίες».

 

Κατά τη γνώμη του, το μεγαλύτερο πρόβλημά του είναι «...στη φάση των φρένων και γι’ αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε προσπεράσεις».

 

«Στην ευθεία η Suzuki φρενάρει καλά, αλλά μέσα στις στροφές με τα φρένα, το μπροστινό πιέζεται και ρισκάρεις μια πτώση».

 

Και ο τρόπος για να ξεπεραστεί το πρόβλημα;

 

«Να προσαρμόσω το στυλ μου και να μην πιέζω τη μοτοσυκλέτα στα αδύνατα σημεία της. Το πλεονέκτημά μας είναι η ταχύτητά μας μέσα στις στροφές».

 

«Προφανώς όμως στον αγώνα όλοι φρενάρουν βαθιά και όσο πιο αργά γίνεται και εκεί ακριβώς χάνουμε θέσεις και χρόνο».

 

Στον Κυριακάτικο αγώνα η Aprilia αλλά και η KTM έδειξαν ένα δυνατό πρόσωπο. Ανησυχεί άραγε ο Iannone;

 

«Καθόλου... ξέρουμε τα προβλήματά μας και ξέρουμε ότι πρέπει να τα λύσουμε. Δουλεύουμε σκληρά αλλά δεν έχουμε βελτιωθεί παρά μόνο 2-3 δέκατα».

 

«Θα έρθουν νέα εξαρτήματα και θα κάνουμε το βήμα μπροστά σίγουρα, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τη νέα σεζόν για να έρθει κάτι δραστικά καινούργιο».

Επόμενο άρθρο »

CLASSIC BIKE SHOW

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Τιμωρία για Mir!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα