• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Espargaro: Για το βάθρο;
Θέλουμε καλύτερο κινητήρα
Νέα 25/09/2017 - 10:29

Για τον Aleix Espargaro, ο σημερινός αγώνας πάνω στην Aprilia του ήταν ο καλύτερος που έχει κάνει από την αρχή της σεζόν.

 

Ο Ισπανός είχε αυτοπεποίθηση πάνω στην RS-GP, χάνοντας στο τέλος μόνο από τους Vinales και Rossi στο γκρουπ του, κερδίζοντας όμως την GP17 του Dovi.

 

«Ήταν ο καλύτερος αγώνας της χρονιάς με την Aprilia», επιβεβαιώνει ο Aleix. «Το διασκέδασα! Έκανα άσχημη εκκίνηση, αλλά εύκολα ανέκαμψα».

 

«Στο γκρουπ με τις δυο Yamaha, τον Dovi και τον Pedrosa, περίμενα λίγο γιατί πίστευα ότι τα ελαστικά τους θα φθείρονταν γρήγορα».

 

«Όμως δεν έγινε έτσι και πάλευα με τον Vinales που είχε διαχειριστεί σωστά τα ελαστικά του. Μόνο στο τέλος παραδόθηκα και στον Rossi και είμαι λίγο απογοητευμένος».

 

Μετά τις εμφανείς βελτιώσεις του, ο επόμενος στόχος για τον Ισπανό είναι μεγαλεπήβολος.

 

«Είναι δύσκολο, αλλά θα ήθελα να παλεύουμε για το βάθρο με την Honda και την Yamaha. Είμαστε πολύ κοντά τους».

 

«Κι όταν κάποια εργοστασιακή έχει προβλήματα, όπως ο Dovi σήμερα, τότε μπορούμε να είμαστε και μπροστά τους».

 

«Θέλω να κερδίζω τους εργοστασιακούς. Είμαι φιλόδοξος και δίνω όλο το χρόνο το 100%. Αυτό το project με την Aprilia είναι κάτι παραπάνω και είμαι προσωπικά περισσότερο δοσμένος».

 

«Θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά. Η RS-GP δεν είναι η καλύτερη μοτοσυκλέτα τώρα, αλλά είναι η καλύτερη που έχω οδηγήσει στην καριέρα μου. Θέλω να είμαι στο βάθρο».

 

Τι του λείπει για να φτάσει εκεί;

 

«Κάτι στον κινητήρα. Η μοτοσυκλέτα είναι φανταστική. Μου ταιριάζει τέλεια, σε σημείο που πρέπει να είμαι προσεχτικός στις στροφές μιας και είναι σούπερ γρήγορη».

 

«Έχω τέλεια αίσθηση με το μπροστινό μέρος, όμως πρέπει να βελτιώσουμε τον κινητήρα. Όταν θα έχουμε καλύτερο κινητήρα, θα μπορούμε να παλέψουμε για κάτι σημαντικό».

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Είχα το ρυθμό για νίκη!

« Προηγούμενο άρθρο

Οι δυο αναβάτες της Repsol Honda.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα