• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Αύριο θα υποφέρω
Αλλά θα το παλέψω!
Νέα 23/09/2017 - 22:53

O Valentino Rossi έκανε μια μεγαλειώδη εμφάνιση στις σημερινές κατατακτήριες, κατακτώντας την τρίτη θέση μόλις 23 ημέρες μετά το σοβαρό του τραυματισμό.

 

Αν και το σύνολο του paddock και όλος ο κόσμος του μηχανοκίνητου αθλητισμού έμειναν με το στόμα ανοιχτό από την απόδοσή του στην πίστα, ο ίδιος προειδοποιεί:

 

«Για τον αυριανό αγώνα θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει. Η μοτοσυκλέτα με τα αγωνιστικά ελαστικά γίνεται πιο δύσκολη, πιο απαιτητική».

 

«Ο αγώνας θα είναι δύσκολος για όλους και θα ήταν δύσκολος υπό νορμάλ συνθήκες. Εγώ σίγουρα θα πρέπει να υποφέρω, αλλά θα το παλέψω».

 

Ο Vale πέρασε απευθείας στους δέκα καλύτερους των ΚΑΤ2 και στη συνέχεια έχασε την pole μόλις για 0.180δ!

 

«Είναι έκπληξη και για μένα αυτό. Δεν ήξερα τι να περιμένω! Πριν μια εβδομάδα άρχιζα να σκέφτομαι ότι ίσως μπορώ ν’ αγωνιστώ».

 

«Έκανα και τους γύρους στο Misano με την R1 και κατάλαβα ότι θα μπορούσα να αγωνιστώ, αλλά με πολύ πόνο. Όμως είμαι τυχερός γιατί το πόδι βελτιώνεται μέρα με την ημέρα».

 

«Ήδη από το πρωί σήμερα ένοιωθα καλά. Μπορώ να οδηγήσω. Πονάω λίγο, αλλά όχι πολύ και μπορώ να είμαι συγκεντρωμένος στην οδήγησή μου».

 

«Είναι σημαντική η πρώτη σειρά, μιας και είναι πιο εύκολα από τις πρώτες θέσεις. Θέλουμε ακόμα δουλειά όμως».

 

«Άλλωστε ο ρυθμός αγώνα μας δεν είναι φανταστικός, αλλά θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε αύριο».

Επόμενο άρθρο »

Η στρατηγική του Vinales για αύριο

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Όλα μπορούν να γίνουν!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα