• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto2: ΚΑΤ
Αλαλούμ με την pole, την πήρε ο Oliveira!
Νέα 23/09/2017 - 18:46

Ένας μικρός χαμός έγινε με το τέλος των κατατακτηρίων της μεσαίας κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

Ο Miguel Oliveira έφτασε πανηγυρίζοντας την πρώτη θέση στο parc ferme, όταν και τον ειδοποίησαν ότι ο ταχύτερος γύρος του ακυρώθηκε επειδή βγήκε εκτός ορίων πίστας!

 

Ο Πορτογάλος απογοητευμένος επέστρεψε, μαζί και η μοτοσυκλέτα του, στο γκαράζ της ομάδα του Aki Ajo.

 

Όμως μετά από μερικά λεπτά, οι Αγωνοδίκες συνειδητοποίησαν ότι ο γύρος στον οποίο βγήκε εκτός ορίων πίστας ο Πορτογάλος, δεν ήταν ο ταχύτερός του!

 

Έτσι, ο Oliveira επανήλθε στην πρώτη θέση και ο ίδιος επέστρεψε περπατώντας στο parc ferme για να πάρει τη θέση του εκεί.

 

Έτσι, ο άσος της KTM όντως θα ξεκινήσει από την pole στον αυριανό αγώνα, που είναι και η δεύτερη για την KTM στο ντεμπούτο της στην κατηγορία και η 2η του ίδιου.

 

Πίσω του ο Mattia Pasini που προς στιγμή πίστεψε ότι θα έπαιρνε μια 5η συνεχόμενη pole, ωστόσο αυτή η 1η θέση κατέληξε στον αντίπαλό του.

 

Παρά τον τραυματισμό του, ο Alex Marquez έδειξε και σήμερα πόσο πολύ του αρέσει η πίστα της Aragon, εκεί που άλλωστε πέρυσι πήρε το παρθενικό του βάθρο στην Moto2.

 

Η Speed Up και ο έμπειρος Simone Corsi είχαν καλή παρουσία και πήραν την 5η θέση, μπροστά από τον εξίσου δυνατό Jorge Navarro.

 

Από την τρίτη σειρά θα προσπαθήσει να πάρει ένα ακόμα βάθρο, το 11ο φέτος, ο Tom Luthi, ώστε να συνεχίσει την πίεση στον Morbidelli

 

Δίπλα του θα είναι ο Schrotter με το πλαίσιο της Suter που επέστρεψε από τραυματισμό, εξαιτίας του οποίου έχασε τους προηγούμενους 4 αγώνες.

 

Στη δεκάδα είναι και ο δυνατός από το ξεκίνημα στην Aragon, Sandro Cortese, όπως και ο Takaaki Nakagami που στον τελευταίο του γύρο έχασε αρκετά στο τελευταίο κομμάτι της πίστας.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Πίεσα πάρα πολύ

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon MotoGP: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα