• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon MotoGP: ΚΑΤ
Pole για Vinales, πτώση για Marquez, θρίαμβος για Vale!
Νέα 23/09/2017 - 17:20

Την pole position κατάφερε να πάρει στην Aragon ο Maverick Vinales, ο οποίος έβαλε στοπ σ’ ένα σερί συνεχόμενων pole του Marquez στην πίστα από το 2013.

 

Για να είμαστε πιο ακριβείς, ήταν η πτώση του Marquez αυτή που εμπόδισε τον Ισπανό να ολοκληρώσει έναν ταχύτατο γύρο, που ενδεχομένως να του χάριζε την pole.

 

Ωστόσο έκανε το λάθος κι έπεσε, χωρίς να απομένει αρκετός χρόνος ώστε να επιστρέψει στην πίστα με τη δεύτερη μοτοσυκλέτα του.

 

Έτσι ο Vinales πήρε μια δεύτερη συνεχόμενη pole, επιβεβαιώνοντας ότι στο στεγνό τουλάχιστον, η Yamaha έχει κάνει σημαντική πρόοδο.

 

Ένα δέκατο πίσω από τον άσο της Yamaha, βρέθηκε ο Jorge Lorenzo που για τρίτη φορά φέτος θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά με την Ducati του.

 

Ο Jorge βελτιωνόταν συνεχώς από τις ΕΔ4 και μετά, συμμετείχε στις ΚΑΤ1 όπου και πήρε την 1η θέση και ήταν δυνατός και στο δεύτερο σκέλος.

 

Αυτός όμως που κέρδισε το θαυμασμό όλων για μια ακόμη φορά, ήταν ο Valentino Rossi που κατάφερε να κάνει τον τρίτο καλύτερο χρόνο!

 

Τι κι αν πριν από 23 ημέρες έσπασε το δεξί του πόδι; Ο Vale απέδειξε ότι η καρδιά και το πάθος υπερνικούν και τα πιο δύσκολα εμπόδια!

 

Μέσα στην πατρίδα των Ισπανών, ο Valentino - με πόνους όπως παραδέχεται στο πόδι του - αλλά με σχετική άνεση πάνω στην Μ1 ανάγκασε πολλούς να υποκλιθούν στο μεγαλείο του.

 

Ο Ιταλός έχασε την pole position για μόλις 0,180δ και το μόνο ερωτηματικό που απομένει, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος στις δηλώσεις του, είναι αν θα αντέξει μέχρι τέλους.

 

Αν τα καταφέρει - σίγουρα με τη βοήθεια των παυσίπονων που θα πάρει - η M1 και ο Valentino Rossi έχουν την ευκαιρία να παλέψουν για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

 

Στην δεύτερη σειρά βρίσκουμε τους Cal Crutchlow, Marc Marquez και Dani Pedrosa, ενώ τέσσερα δέκατα πιο αργός από τον Lorenzo ήταν ο Dovizioso και θα ξεκινήσει 7ος τον αυριανό αγώνα.

 

Ο Aleix Espargaro θα προσπαθήσει να κάνει καλή εκκίνηση και να έχει καλό ρυθμό στους πρώτους γύρους που δυσκολεύεται από την αρχή της χρονιάς, έχοντας την 8η θέση σήμερα.

 

Ο Bautista έμεινε στην 9η θέση, ένα δέκατο μπροστά από τον Andrea Iannone, ενώ οι Zarco και Mika Kallio (είχε πτώση) συμπλήρωσαν τη 12άδα.

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto2: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto3: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα