• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto3: ΚΑΤ
Πήρε την pole ο Martin!
Νέα 23/09/2017 - 15:03

Τρομερό ήταν το ενδιαφέρον στις σημερινές κατατακτήριες της Moto3, με τον Jorge Martin να παίρνει την pole παρά την πτώση του!

 

Πριν μπουν όλοι για έναν τελευταίο γύρο στην πίστα, ο Jorge Martin είχε κάνει 1:58.067 και κρατούσε την πρώτη θέση.

 

Ο Ισπανός βγήκε στο όριο από τα pits και κατάφερε να περάσει τη γραμμή εκκίνησης-τερματισμού μόλις στο τελευταίο δευτερόλεπτο, ώστε να έχει έναν τελευταίο γύρο.

 

Ο Martin ήταν σε τροχιά να κάνει έναν ακόμα χρόνο στο 1:57 και ήταν πάνω από δυο δέκατα ταχύτερος στο πρώτο μισό της πίστας, όταν ήρθε η πτώση!

 

Ο Ισπανός ήταν απογοητευμένος εκτός πίστας, ωστόσο κανείς από τους υπόλοιπους δεν κατάφερε να τον ρίξει από την πρώτη θέση.

 

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα είχαμε μια πενταπλή πτώση, με τον Norrodin να πέφτει από highside και να οδηγεί και τους άλλους συναθλητές του στην πτώση.

 

Αυτός ήταν ο λόγος που ο Mir, όπως και ο Di Giannantonio, δεν είναι τόσο μπροστά όσο θα περίμενε κανείς, στη λίστα με τους χρόνους.

 

Στην πρώτη σειρά, μαζί με τον Martin, θα είναι και οι Enea Bastianini και Aron Canet, το δίδυμο της Estrella Galicia.

 

Αν δεν τιμωρηθεί, όπως έγινε πριν δυο εβδομάδες στο Misano, τότε ο Bastianini θα ξεκινήσει από την καλύτερή του θέση φέτος, σε αγώνα της κατηγορίας.

 

Τη δεύτερη σειρά ανοίγει ο Nicolo Bulega, μπροστά από έναν φανταστικό Dennis Foggia, που βάζει πλώρη για να πάρει κι άλλους βαθμούς μόλις στο δεύτερο GP της καριέρας του!

 

Ο Joan Mir θα είναι ο τελευταίος οδηγός στη δεύτερη σειρά, με τους McPhee, Oettl - ευτυχώς δεν τραυματίστηκε από μια πτώση του το πρωί - και Suzuki ν’ ακολουθούν.

 

Από την τέταρτη σειρά θα ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα ο Romano Fenati, ενώ πλάι του θα είναι οι Marcos Ramirez (10ος) και Gabriel Rodrigo (12ος).

Επόμενο άρθρο »

Aragon MotoGP: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon MotoGP: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα