• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon MotoGP: ΕΔ3
Marquez 1ος, στη δεκάδα ο Vale, εκπληκτικός Kallio
Νέα 23/09/2017 - 13:06

Σαν τις παλιές κατατακτήριες δοκιμές, πριν το 2013, ήταν οι σημερινές ΕΔ3 της μεγάλης κατηγορίας, με τους οδηγούς να πιέζουν στο τέλος για μια θέση στη δεκάδα.

 

Με πολύ καλές συνθήκες σήμερα, ο Marc Marquez κατάφερε να κάνει χρόνο στο 1:48.252 και να πάρει την πρώτη θέση με διαφορά 0.310δ από τον δεύτερο.

 

Αυτός ήταν ο Maverick Vinales που σήμερα στο στεγνό ήταν πολύ διαφορετική η εικόνα του από την απογοητευτική χτεσινή στο βρεγμένο.

 

Τέσσερεις Ισπανοί μπροστά, στην πίστα που στους 21 αγώνες που έχουν γίνει (σε όλες τις κατηγορίες) έχουν κερδίσει τους 15 Ισπανοί!

 

Ο Dani Pedrosa πήρε την τρίτη θέση, μπροστά από τον εξαιρετικό Alvaro Bautista που ήταν η καλύτερη Ducati με διαφορά μόλις μισό δευτερόλεπτο από την κορυφή.

 

Αυτός όμως που ξεχώρισε σήμερα το πρωί, ήταν ο δοκιμαστής της ΚΤΜ Mika Kallio, που πήρε μια εκπληκτική 5η θέση!

 

Ο Kallio ήταν η μόνη KTM που πέρασε απευθείας στις ΚΑΤ2 δείχνοντας και πάλι ότι αξίζει μια θέση στους καλύτερους οδηγούς του κόσμου τη νέα σεζόν.

 

Ο Dovi έμεινε για 70χιλ πίσω από τον καταπληκτικό Φινλανδό, αλλά πέτυχε το στόχο του που ήταν να μπει στη δεκάδα, κάτι που δεν κατάφερε ο Lorenzo.

 

Ο Aleix Esprgaro έβαλε την Aprilia του στην 7η θέση, μπροστά από τους Cal Crutchlow και Andrea Iannone που είχε μια πτώση στο τέλος.

 

Ο Rossi εντυπωσίασε γράφοντας καλούς χρόνους για πρώτη φορά στο στεγνό, οδηγώντας μια μοτοσυκλέτα MotoGP 23 ημέρες μετά τον τραυματισμό του.

 

Ο βασικός στόχος του ήταν να μπει στη δεκάδα, κάτι που κατάφερε χάρη στο 1:49.223 και σίγουρα θα είναι ικανοποιημένος με την απόδοσή του.

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto3: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα