• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto3: ΕΔ3
Διέλυσε τα χρονόμετρα ο Martin!
Νέα 23/09/2017 - 11:11

Συναρπαστικά ήταν τα τελευταία λεπτά των ΕΔ3 της μικρής κατηγορίας, με τους οδηγούς να εκμεταλλεύονται την καλή κατάσταση της πίστας και να γράφουν καλούς χρόνους.

 

Εκεί όμως που πιστεύαμε ότι θα δοθεί μάχη για την πρώτη θέση, ήρθε ένας εξωπραγματικός Jorge Martin να διαλύσει τον ανταγωνισμό και τα χρονόμετρα!

 

Ο Ισπανός άσος έκανε ένα φοβερό χρόνο στο 1:57.833 που ήταν μόλις 78χιλ πάνω από τον απόλυτο χρόνο πίστας!

 

Κανείς δεν μπορούσε να πλησιάσει αυτό τον καταπληκτικό χρόνο του Martin, ο οποίος άφησε 0.928δ πίσω του τον δεύτερο John McPhee.

 

Ο Σκωτσέζος δεν είχε δείξει κάτι καλό χτες, ωστόσο σήμερα - στα τελευταία λεπτά - ήταν δυνατός, έχοντας όμως και τη βοήθεια του slipstream στην πίσω ευθεία.

 

Τρεις Honda ήταν μπροστά, με τον Joan Mir να κατατάσσεται στην τρίτη θέση τελικά, μπροστά από τον Nicolo Bulega που ήταν από τους ελάχιστους που δεν βελτίωσαν χρόνο στο τέλος.

 

Έκπληξη η 5η θέση του Ayumu Sasaki αλλά πολύ μεγαλύτερη έκπληξη η έκτη του Dennis Foggia που αγωνίζεται μόλις για δεύτερη φορά σε GP!

 

Στην έβδομη θέση ήταν ο Marcos Ramirez που κέρδισε για 51χιλ τον Juanfran Guevara, ενώ τη δεκάδα έκλεισαν οι Di Giannantonio και Bastianini.

 

Εκτός δεκάδας ο Fenati, αλλά και μόλις τρία δέκατα πιο αργός από τον μεγάλο του αντίπαλο στη βαθμολογία, Joan Mir.

 

Είχαμε πτώση και μάλλον τραυματισμό για τον Oettl αλλά και για τον Aron Canet που χρειάστηκε να μεταφερθεί εκτός πίστας με φορείο.

Επόμενο άρθρο »

Aragon MotoGP: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Δεν πονούσα πολύ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα