• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Ρίσκα σήμερα;
Δεν είχε κανένα νόημα...
Νέα 22/09/2017 - 23:20

Το πρωί ο Marc Marquez πήρε την πρώτη θέση, ενώ το απόγευμα ήταν η σειρά του ομόσταυλού του να κάνει τον καλύτερο χρόνο.

 

Άλλωστε, όπως λέει ο ίδιος, σε τέτοιες συνθήκες όπως οι σημερινές, δεν είχε νόημα να κυνηγήσει τους χρόνους.

 

«Σήμερα είχε σημασία να έχεις εμπιστοσύνη με τη μοτοσυκλέτα και όχι να πάρεις ρίσκο. Δεν είχε νόημα να πάρεις πληροφόρηση, μιας και η πίστα θα είναι στεγνή στον αγώνα».

 

«Η Ducati έχει κάνει ένα βήμα μπροστά, αλλά το ίδιο κάναμε κι εμείς. Μετά το τεστ στο Brno η όλη κατάσταση μου φαίνεται ξεκάθαρη».

 

«Τώρα, είμαστε σε θέση να έχουμε ταχύτητα σε όλες τις πίστες, ανεξάρτητα από τη χάραξη».

 

Μετά το θρίαμβό του στο Misano, είναι βέβαιο ότι ο Marc θα κυνηγήσει τους 25β και μέσα στην πατρίδα του και αύριο θα είναι μια σημαντική ημέρα για τον 24χρονο.

 

«Πάντα ήμουν ανταγωνιστικός σε αυτές τις συνθήκες. Αύριο οι ΕΔ3 θα είναι σαν κατατακτήριες και πρέπει να κάνουμε σωστή επιλογή ελαστικών».

 

Στη συνέχεια μίλησε και για τους carbon δίσκους, με τους οποίους πήρε τη νίκη στο San Marino πριν δυο εβδομάδες κι έγραψε ιστορία.

 

«Είναι πολύ ευαίσθητοι. Φρενάρεις βαθιά μ’ αυτούς και κάποιες φορές χάνεις σε σταθερότητα, μιας και η αίσθηση είναι διαφορετική στις στροφές».

 

Όσο για την 4η θέση που πήρε το απόγευμα; Ο Marc Marquez δεν ανησυχεί.

 

«Ούτε ο Dovi πήρε ρίσκα. Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρεις, όταν παλεύεις για το Πρωτάθλημα και πολύ περισσότερο να στηρίζεσαι στα σλικ για τα τελευταία λεπτά».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Δεν πονούσα πολύ!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Μαζέψαμε δεδομένα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα