• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δεν πονούσα πολύ!
Αύριο θα δούμε για τον αγώνα
Νέα 22/09/2017 - 09:47

Σήμερα, για πρώτη φορά μετά από 22 ημέρες, ο Valentino Rossi επέστρεψε πάνω στη σέλα της M1 του, κάνοντας 21 γύρους στο σύνολο.

 

Στο τέλος της ημέρας, ο Ιταλός άσος είχε την 20η θέση και ήταν 2.059δ πίσω από τον καλύτερο χρόνο της ημέρας, του Dani Pedrosa.

 

Μιλώντας μετά το τέλος των ΕΔ, ο Valentino δήλωσε ότι δεν πονούσε πολύ πάνω στη μοτοσυκλέτα, ενώ δεν έχει πρήξιμο στο τραυματισμένο του πόδι.

 

Από την άλλη, παραδέχτηκε ότι θα πρέπει να δοκιμάσει το πόδι του στο στεγνό, για να δει αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί την Κυριακή.

 

«Σίγουρα στο στεγνό τα πράγματα είναι πιο απαιτητικά. Πρέπει να οδηγήσω κι άλλο. Στο στεγνό θέλει πιο πολύ προσπάθεια στα χέρια, στους ώμους, γιατί δεν έχω δύναμη στο πόδι να φρενάρω».

 

«Το άλλο στο στεγνό είναι ότι πρέπει να κινείσαι περισσότερο πάνω στη μοτοσυκλέτα, από τη μια μεριά στην άλλη κι επίσης όταν πλαγιάζεις είσαι πιο έξω».

 

«Αυτό δεν το καταλάβαινα με την R1 που είναι νορμάλ μοτοσυκλέτα, αλλά με την Μ1 στο στεγνό θα πρέπει να είμαι πιο έξω από τη μοτοσυκλέτα στα πλαγιάσματα».

 

Όσο για τη σημερινή ημέρα;

 

«Πήγε καλά», είπε ο Valentino. «Δεν πονούσα πολύ. Ήμουν πιο άνετα απ’ ότι στην R1, μιας και η M1 έχει καλύτερη θέση».

 

«Αύριο στο στεγνό θα δούμε αν θα αντέξω για τη διάρκεια του αγώνα. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος σήμερα».

 

«Είχαμε λίγο πιο χαμηλά το μαρσπιε, αλλά αύριο θα το έχουμε στην κανονική θέση του. Είμαι υπερήφανος που κατάφερα και μπήκα σήμερα και οδήγησα».

 

Τέλος, δέχτηκε ερωτήσεις για το αν είναι διατεθειμένος να σταματήσει στο μέλλον την προπόνηση με enduro ή motocross.

 

Το ζητούμενο για τον ίδιο δεν είναι να σταματήσει όμως, αλλά «....ν’ αλλάξουμε κάτι στο συγκεκριμένο τρόπο προπόνησης. Θα το δούμε στο μέλλον».

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto3: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Ρίσκα σήμερα;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα