• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon MotoGP: ΕΔ2
Κράτησε ψηλά την Honda ο Pedrosa
Νέα 22/09/2017 - 17:17

Και πάλι ο καιρός μας τα χάλασε λίγο πριν την έναρξη των ΕΔ2 της μεγάλης κατηγορίας, όπως έκανε και λίγο πριν τις ΕΔ1.

 

Η έντονη βροχή που έπεσε αλλοίωσε τα επίπεδα πρόσφυσης κι έτσι είχαμε έναν μόνο χρόνο στο 1:59, ο οποίος μάλιστα ήταν πιο αργός από τον καλύτερο χρόνο της Moto3!

 

Η βροχή σταμάτησε τελείως περίπου στα μισά και η πίστα άρχισε να στεγνώνει, αλλά χωρίς αέρα και με έντονη συννεφιά, η διαδικασία αυτή αργούσε.

 

Σε αυτές τις συνθήκες ο Dani Pedrosa κράτησε ψηλά την Respol Honda που έκανε το 1-2 το πρωί, καθώς ο Ισπανός άσος ήταν ο μόνος που έσπασε το φράγμα των 2 λεπτών.

 

Πίσω του ο Jorge Lorenzo που όσο γράφει χιλιόμετρα με την Ducati του, τόσο βελτιώνεται και όπως και το πρωί, έτσι και τώρα ήταν η καλύτερη κόκκινη μοτοσυκλέτα στην πίστα.

 

Με έναν γρήγορο γύρο στο τέλος, ο Johann Zarco - που έχει βλέψεις ακόμα και για βάθρο σε μια δύσκολη έδρα - ανέβηκε στην τρίτη θέση.

 

Ο πρώτος των ΕΔ1 Marc Marquez άργησε να μπει στο τέλος για να υπερασπιστεί την 1η του θέση και δεν είχε χρόνο να γράψει έναν χρόνο. Έμεινε λοιπόν στην 4η θέση.

 

Έκλεψε την παράσταση ο Karel Abraham που κατάφερε να πετύχει τον 5ο καλύτερο χρόνο, κρατώντας πίσω του τον Crutchlow, αλλά και τον Sam Lowes που ήταν η καλύτερη Aprilia.

 

Ο Lowes ήταν πάνω από τέσσερα δέκατα πιο γρήγορος από τον Aleix Espargaro, που πήρε την ένατη θέση, ενώ ανάμεσά τους βρέθηκε η GP17 του Dovizioso.

 

Στη δεκάδα και η ΚΤΜ, αλλά όχι με τον εντυπωσιακό στις ΕΔ1 Mika Kallio. Αντίθετα ήταν ο Pol Espargaro αυτός που έκανε τον καλύτερο χρόνο.

 

Ο Kallio ήταν 15ος και περίπου ενάμιση δέκατο πιο αργός από τον Bradley Smith που έκανε τους πρώτους του γύρους στην πίστα, μετά το τεχνικό πρόβλημα που είχε το πρωί.

 

Εκτός δεκάδας και οι δυο εργοστασιακές Μ1. Από το πρωί φάνηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη μοτοσυκλέτα του Vinales, ο οποίος και το απόγευμα δεν βρήκε λύσεις κι έμεινε στην 17η θέση.

 

Από την άλλη ο Rossi, μόλις 22 ημέρες μετά τον τραυματισμό του, έκανε 21 γύρους συνολικά σήμερα και είχε τον 20ο χρόνο, δυο δευτερόλεπτα από την κορυφή.

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto3: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα