• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto2: ΕΔ1
Μόνος στο 2:09 ο Luthi
Νέα 22/09/2017 - 13:59

Με τη βροχή να φεύγει και να έρχεται, ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι ΕΔ1 της μεσαίας κατηγορίας.

 

Πιο δυνατός απ’ όλους στη βρεγμένη πίστα ήταν ο Tom Luthi, που πέτυχε και τον καλύτερο χρόνο της ημέρας, χάρη στο 2:09.869 που έκανε λίγο πριν το τέλος.

 

Ο Ελβετός ήταν και ο μόνος που έσπασε το όριο του 2:10, στο οποίο τον ακολούθησαν δέκα οδηγοί.

 

Στη δεύτερη θέση ήταν ο Mattia Pasini, που έχει τέσσερεις συνεχόμενες poles στην κατηγορία, ενώ ο Sandro Cortese ήταν μια από τις αρκετές εκπλήξεις των ΕΔ1.

 

Ο Γερμανός ήταν τρίτος, μπροστά από τον συμπατριώτη του και ομόσταυλό του, τον Schrotter που επέστρεψε με κέφι μετά τον τραυματισμό του που τον κράτησε εκτίς για 4 GP.

 

Στην πεντάδα και ο Miguel Oliveira με την KTM του, ενώ ο Franco Morbidelli έμεινε στην 6η θέση με διαφορά εφτά δέκατα από τον μεγάλο του αντίπαλο στην κορυφή.

 

Ο Morbido ήθελε να γράψει καλούς χρόνους στο τέλος, ωστόσο η βροχή άρχισε να δυναμώνει περισσότερο και δεν είχε την ευκαιρία να το κάνει.

 

Ο Peco Bagnaia ακολουθεί στην 7η θέση, μπροστά από τον Xavi Vierge και τον Augusto Fernandez που ήταν από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της ημέρας.

 

Το ίδιο ισχύει και για τον Steven Odendaal, που κάνει έκτακτη συμμετοχή στην Aragon και κατάφερε σήμερα το πρωί να μπει στη δεκάδα!

 

Αντίθετα απογοητευτικοί ήταν τόσο ο Takaaki Nakagami, όσο και ο μεγάλος νικητής του Misano, Dominique Aegerter που έμειναν πολύ πίσω.

Επόμενο άρθρο »

Η Brembo για την Aragon

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα