• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Test @ Portimao
Rea χωρίς αντίπαλο και στο τεστ
Νέα 20/09/2017 - 12:23

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την κυριαρχία του Jonathan Rea στην πίστα του Portimao, όπου μετά το διπλό του πήρε την 1η θέση και στο τεστ που έγινε εκεί.

 

Ο άσος της Kawasaki ήταν και πάλι εντυπωσιακός, γράφοντας εύκολα τον ταχύτερο χρόνο με διαφορά τεσσάρων δεκάτων από τον δεύτερο, τον Chaz Davies.

 

Οι δυο αντίπαλοι ήταν και οι μόνοι με χρόνους στο 1:42, ενώ ο τρίτος στη λίστα με τους χρόνους, ο Marco Melandri είχε καλύτερο χρόνο στο 1:43,0.

 

Με τον Tom Sykes απόντα λόγω τραυματισμού, τη θέση του στην Kawasaki πήρε ο αναβάτης της Superstock 1000, Toprak Razgatlioglu.

 

Ο Τούρκος ήταν εντυπωσιακός πάνω στην Ninja του Sykes και κατάφερε να πάρει την 4η θέση στο τεστ, δυο δέκατα πίσω από τον Melandri.

 

Στην Aprilia το μεγάλο θέμα τους είναι η φθορά των ελαστικών στο δεύτερο μισό του αγώνα.

 

Για μια ακόμη φορά ο Eugene Laverty έδειξε δυνατό ρυθμό στους πρώτους γύρους του τεστ, για να πέσει η απόδοσή του στη συνέχεια.

 

Ο Laverty είχε ως καλύτερο χρόνο το 1:43,257 και ήταν 5ος, μπροστά από τις δυο εργοστασιακές Yamaha των VD Mark και Alex Lowes.

 

Ο Lorenzo Savadori ήταν τρία δέκατα πιο αργός από τον ομόσταυλό του στην Aprilia, τον Laverty, ενώ οι Torres (BMW) και Russo (Kawasaki) έκλεισαν τη δεκάδα.

 

Στο τεστ ήταν και δυο γνώριμά μας πρόσωπα. Ο Michel Fabrizio που δουλεύει ως coach, επέστρεψε στην πίστα ως δοκιμαστής της Althea BMW.

 

Από την άλλη ο Davide Giugliano επέστρεψε στη σέλα της νέας Fireblade, αντικαθιστώντας τον τραυματισμένο στο καρπό Stefan Bradl.

Επόμενο άρθρο »

Θέλει βάθρο ο Zarco!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Θα παλέψω για τη νίκη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα