• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έγραψε ιστορία η Carrasco!
Κέρδισε στην κατηγορία SS300
Νέα 18/09/2017 - 11:43

Με τέλεια έξοδο από την τελευταία στροφή της πίστας του Portimao, η Ana Carrasco κατάφερε να γράψει ιστορία στην Πορτογαλία.

 

Η Ισπανίδα επικράτησε στον αγώνα της κατηγορίας Supersport300 κι έγινε η πρώτη γυναίκα που κερδίζει αγώνα Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

Πρόκειται για πολύ μεγάλη επιτυχία, μιας και η Carrasco αγωνίστηκε απέναντι στους άντρες και κατόρθωσε να τους κερδίσει όλους!

 

«Είμαι πολύ χαρούμενη για τη νίκη, διότι για να έρθει αυτή δουλέψαμε πολύ σκληρά», ήταν τα πρώτα λόγια της ταχύτατης Ισπανίδας.

 

Η Ana έχει περάσει και από την κατηγορία της Moto2 στο παρελθόν.

 

«Και οι δυο κατηγορίες είναι δύσκολες. Εδώ, στην SS300, δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις μπροστά. Έχω καταπληκτική μοτοσυκλέτα κι ανταγωνιστική ομάδα και τ’ αποτελέσματα έρχονται».

 

Έχοντας γράψει ιστορία, η Ana Carrasco θέλει να επαναλάβει αυτή την επιτυχία της, ενώ δεν φοβάται να μιλήσει ακόμα και για Τίτλο!

 

«Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε αγώνες και τον Τίτλο. Η μοτοσυκλέτα είναι γρήγορη κι ανταγωνιστική. Ξέρουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε και πάλι».

 

Τέλος, όταν την ρώτησαν τι είναι περισσότερο ικανοποιητικό για την ίδια, να κερδίζει άντρες ή γυναίκες μέσα στην πίστα, η Carrasco αποκρίθηκε:

 

«Το σημαντικό για μένα είναι να κερδίσω το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Στόχος μου είναι να κερδίσω και πάλι, διότι αυτό που μ’ αρέσει περισσότερο είναι να κερδίζω τους άντρες».

Επόμενο άρθρο »

Brivio: Δεν σκέφτηκα να τον αλλάξω!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Ποιός θα πάρει το πάνω χέρι;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα