• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Portimao: Superpole
Άλλη κλάση ο Rea, έκπληξη η Aprilia
Νέα 16/09/2017 - 14:55

Όπως κυλάει το Σ/Κ, τίποτα δεν φαίνεται να σταματά τον Jonathan Rea στην Πορτογαλία.

 

Ο Ιρλανδός ήταν πρώτος σε όλες τις ΕΔ και νωρίτερα κατάφερε να κατακτήσει και την pole position, με χαρακτηριστική άνεση.

 

Ο Rea άφησε οχτώ περίπου δέκατα πίσω του τον δεύτερο, την ώρα που ο Tom Sykes ήταν εκτός μάχης, με διπλό κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του αριστερού του χεριού.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής πήρε την τέταρτη pole position για το 2017, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:41,430 μόλις 70χιλ πάνω από τον απόλυτο χρόνο πίστας.

 

Την έκπληξη έκαναν η Aprilia με δυο μοτοσυκλέτες του κατασκευαστή στην πρώτη σειρά της εκκίνησης σήμερα, με τον πρώτο αγώνα να ξεκινά στις 17:00 ώρα Ελλάδας.

 

Ο Eugene Laverty ήταν δεύτερος και γι’ αυτόν ήταν η πρώτη φορά που φέτος θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά της εκκίνησης αγώνα.

 

Δίπλα του, στην τρίτη θέση, θα σταθεί ο ομόσταυλός του στην Milwaukee Aprilia, Lorenzo Savadori, που έμεινε για 0,177δ πίσω από τον Laverty.

 

Με τον Sykes εκτός, ο βασικός αντίπαλος του Rea για την pole ήταν ο Davies που όμως δεν απέφυγε το λάθος στον τελευταίο του γύρο.

 

Ο άσος της Ducati είχε μια πτώση και δεν κατάφερε να βελτιώσει τον προηγούμενο χρόνο του που ήταν καλός για να του δώσει μόλις την 9η θέση.

 

Στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης βρίσκουμε τον Alex Lowes, ο οποίος κατάφερε να κρατήσει πίσω του τον Marco Melandri της Aprilia.

 

Μαζί τους στη δεύτερη σειρά ο Jordi Torres που έκανε καταπληκτική εμφάνιση πάνω στην BMW του.

 

Την τρίτη σειρά ανοίγει ο Michael Van der Mark, ενώ ο Stefan Bradl έκανε τις καλύτερές του κατατακτήριες από την αρχή της σεζόν, κατακτώντας την 8η θέση.

 

Ο Xavi Fores ήταν δέκατος, πίσω από τον Chaz Davies και μπροστά από τον Leon Camier που για πολλοστή φορά φέτος αντιμετώπισε πρόβλημα με την MV Agusta του και δεν έγραψε χρόνο.

Επόμενο άρθρο »

Το όραμα του Scanlan για την Ελλάδα

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Portimao: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα