• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Portimao: ΕΔ2
Σαρωτικός ο Rea σήμερα!
Νέα 15/09/2017 - 18:25

Αφού δούλεψε στο ρυθμό αγώνα του, έχοντας φοβερή σταθερότητα στο 1:43, ο Jonathan Rea βγήκε στην πίστα για τελευταία φορά ώστε να γράψει κι ένα γρήγορο χρόνο.

 

Ο Ιρλανδός άσος το κατάφερε και με το παραπάνω, καθώς ήταν ο μόνος που έγραψε χρόνο στο 1:42 και άφησε σχεδόν έξι δέκατα πίσω του τον δεύτερο στις ΕΔ2.

 

Ο ρυθμός του Rea δεν είχε όμοιό του σήμερα και ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας έβαλε γερές βάσεις για μια πρώτη νίκη στον αυριανό αγώνα.

 

Ο Melandri παρά το ότι έχασε σχεδόν όλες τις ΕΔ1, εν τούτοις κατάφερε να ανέβει ως τη δεύτερη θέση το απόγευμα και άφησε για λίγο πίσω του τον ομόσταυλό του.

 

Ένα δέκατο χώρισε τους δυο άσους της Ducati, με τον Melandri να κάνει χρόνο στο 43,2 και ο Davies στο 43,3.

 

Άνετα στις ψηλά θέσεις έμεινε και ο Leon Camier με την MV Agusta του, μπροστά από τον Tom Sykes που έμεινε με τον πρωινό του χρόνο.

 

Την Milwaukee Aprilia κράτησε στη δεκάδα ο Eugene Laverty, που έκλεισε την ημέρα στην 6η θέση, μπροστά από τους Alex Lowes (Yamaha) και Lorenzo Savadori (Aprilia).

 

Ο Michael Van der Mark ήταν ένατος και πίσω του ακολούθησε ο Stefan Bradl που κατάφερε για πρώτη φορά φέτος να πάρει αυτόματα την πρόκριση για την SP2.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Portimao: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Fenati: Δεν ήταν μαγικό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα