• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Καίγεται» για το MotoGP!
Το Silverstone θέλει να συνεχίσει
Νέα 15/09/2017 - 13:55

Στο προσωρινό Ημερολόγιο Αγώνων που βγήκε στη δημοσιότητα πριν δυο ημέρες, δεν συμπεριλαμβανόταν το Silverstone.

 

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καμία αναφορά στο ποια πίστα θα φιλοξενήσει το  Βρετανικό GP, που από το 2010 γίνεται σταθερά στο Silverstone.

 

Φυσικά οι άνθρωποι της συγκεκριμένης πίστας «καίγονται» να είναι στο Ημερολόγιο Αγώνων και τα επόμενα χρόνια.

 

Ωστόσο οι πληροφορίες είναι ότι η Dorna συνομιλεί τόσο με αυτούς, όσο και με το Donington Park, μετά την κατάρρευση της συμφωνία με την Circuit of Wales.

 

«Έχουμε δουλέψει σκληρά για να γίνει το Silverstone μια καταπληκτική πίστα. Έχουμε ρίξει το βάρος και στην εμπειρία των θεατών κι έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη τους».

 

«Το Silverstone έχει δώσει γρήγορους και φρενήρεις αγώνες. Είμαστε εξαιρετικά πρόθυμοι να παραμείνουμε στο Ημερολόγιο», σχολίασε ο Managing Director της πίστας, Stuart Pringle.

 

Το Donington Park πάντως αποτελεί αξιόλογο αντίπαλο σε αυτή τη «μάχη», μιας και πρόσφατα άλλαξε ιδιοκτησία που είναι επίσης πρόθυμη να ρίξει χρήματα για να φιλοξενήσει αγώνες MotoGP.

 

«Λειτουργούμε πολύ καλά τα τελευταία οχτώ χρόνια και η Dorna το ξέρει. Δεν έχουμε κάνει τίποτα που να ταράξει τη συνεργασία μας», συνεχίζει ο Pringle.

 

«Το Donington είναι μια καταπληκτική πίστα και θα ευνοηθεί σίγουρα από την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, αλλά πρέπει πρώτα να κάνουν αρκετά προτού φιλοξενηθεί εκεί αγώνας».

 

Εν αμφιβολία είναι και η θέση του Silverstone για το Ημερολόγιο Αγώνων της Formula 1. Πάντως το ένα δεν συγχέεται με το άλλο.

 

«Είναι δυο τελείως ξεχωριστά πράγματα. Το μόνο κοινό είναι ότι θα πληρώσουμε λογικό ποσό χρημάτων και μόνο όσα πρέπει για να έχουμε και κέρδος».

Επόμενο άρθρο »

Μυστήριο με Martin!

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: Συνέντευξη με τον Cecchinello

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα