• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul, Portimao: ΕΔ1
Δυνατός από την αρχή ο Rea
Νέα 15/09/2017 - 13:27

Το Portimao επέστρεψε φέτος στο Ημερολόγιο Αγώνων των SBK-Motul και ο Jonathan Rea ήταν αυτός που πήρε την πρώτη θέση στις ΕΔ1.

 

Ο Ιρλανδός τα πηγαίνει περίφημα στην πίστα της Πορτογαλίας κι αυτό έδειξε σήμερα το πρωί, αφήνοντας περίπου 4 δέκατα πίσω του τον δεύτερο.

 

Ο Rea σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:43,170 την ώρα που πίσω του έπαιρνε θέση μια ακόμα Kawasaki, αυτή του ομόσταυλού του, Tom Sykes.

 

Εντυπωσίασε ο Leon Camier πάνω στην MV Agusta του και ξεκίνησε πολύ δυνατά με την τρίτη θέση, μπροστά από τον Chaz Davies της Ducati.

 

Στην πεντάδα μπήκε και ο Alex Lowes της Yamaha, ενώ ο Eugene Laverty τον ακολούθησε κι έτσι είχαμε πέντε κατασκευαστές στις πρώτες έξι θέσεις!

 

Λίγες ημέρες πριν κάνει το ντεμπούτο του στο MotoGP, ο Michael Van der Mark ρίχτηκε στη «μάχη» της Πορτογαλίας και πήρε μια 7η θέση.

 

Όγδοος ήταν ο Xavi Fores πάνω στην ιδιωτική του Ducati, την ώρα που ενθαρρυντικό ξεκίνημα έκανε ο Stefan Bradl και η Honda.

 

Τη δεκάδα έκλεισε ο Lorenzo Savadori (Aprilia). Ο Melandri αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα και δεν κατάφερε να κάνει πάνω από δυο γύρους στην πίστα.

Επόμενο άρθρο »

Vid: Συνέντευξη με τον Cecchinello

« Προηγούμενο άρθρο

Απίστευτο: Έκλεψαν την ακτινογραφία...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα