• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Davies: Πολλά σαμαράκια;
Κανένα πρόβλημα, μας ταιριάζουν!
Νέα 14/09/2017 - 15:50

Για τον Chaz Davies ο στόχος για τον επόμενο Γύρο των SBK-Motul, αυτό το Σ/Κ στο Portimao, είναι να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε στην Γερμανία.

 

Ο άσος της Ducati κατάφερε να κάνει το διπλό στο Lausitzring και παρά το ότι δεν έχει ελπίδες για τον Τίτλο, θέλει να κλείσει τη σεζόν όπως και πέρυσι, δείχνοντας τη δύναμή του.

 

Να σημειώσουμε ότι πέρυσι ο Davies είχε καταφέρει να πάρει τη νίκη στους 7 από τους τελευταίους 8 αγώνες της σεζόν.

 

Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για το Portimao, ο Davies έκανε τις καθιερωμένες δηλώσεις, λέγοντας ότι τα πολλά σαμαράκια στο Portimao ταιριάζουν με την Ducati του.

 

«Πάντα είναι ωραία όταν επιστρέφεις στην πίστα και στη δράση και πολύ περισσότερο όταν προέρχεσαι από ένα διπλό».

 

«Το Portimao είναι μια ωραία πίστα. Κάναμε εκεί το τεστ εκεί το χειμώνα, είναι μια πίστα που τη γνωρίζουμε και τα πολλά σαμαράκια που έχει, νομίζω ότι ταιριάζουν με τη μοτοσυκλέτα μας».

 

«Είναι μια πίστα διασκεδαστική αλλά και γεμάτη προκλήσεις με τα σαμαράκια αλλά και το γεγονός ότι η άσφαλτος είναι πάντα λίγο διαφορετική όταν πάμε εκεί κι είναι δύσκολο να ετοιμάσεις όλες τις λεπτομέρειες».

 

«Έχουμε ανέβει στο βάθρο εκεί αρκετές φορές και με διαφορετικό καιρό και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αυξήσουμε τα καλά αποτελέσματα».

 

Ο Davies δεν έχει κερδίσει στο Portimao όσο αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία, ενώ είχε πάρει τη νίκη το 2011, όταν ήταν Πρωταθλητής στην Supersport.

Επόμενο άρθρο »

Φρενάροντας στο Portimao

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: Ο Drudi στην COSMOTE TV

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα