• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Ρεκόρ πτώσεων!
140 πτώσεις όλο το τριήμερο!
Νέα 11/09/2017 - 18:03

Ένα νέο ρεκόρ πτώσεων καταγράφηκε στο Γύρο του Misano, με συνολικά 140 πτώσεις οι περισσότερες από τις οποίες την Κυριακή.

 

Η βροχή, σε συνδυασμό με την πάρα πολύ γλιστερή πίστα του Misano, οδήγησαν σε αλλεπάλληλα λάθη τους αναβάτες όλων των κατηγοριών.

 

Το ευτύχημα ήταν ότι παρά τα πολλά highside, δεν σημειώθηκαν παρά μόνο τέσσερεις τραυματισμοί οδηγών, από τους οποίους μόνο δυο στο βρεγμένο!

 

Πρώτος, στο στεγνό όμως, ήταν ο Alex Marquez (φωτό) που έπεσε στα τελευταία λεπτά των ΕΔ1 και έσπασε την κλείδα του.

 

Ίδιο τραυματισμό υπέστη και ο άτυχος Livio Loi που είχε μια τρομακτική πτώση, όταν χτύπησε τη μοτοσυκλέτα του προπορευόμενου Rodrigo στις κατατακτήριες της Moto3.

 

Από εκεί και πέρα, στο ζέσταμα της Κυριακής είχαμε τους άλλους δυο τραυματισμούς (κλείδα), με την Maria Herrera και τον Axel Pons να είναι οι άτυχοι.

 

Μόνο την Κυριακή, είχαμε 12 πτώσεις στο ζέσταμα της Moto3 και 23 στον αγώνα, 11 πτώσεις στο ζέσταμα της Moto2 και 22 στον αγώνα και 3 στο ζέσταμα της μεγάλης κατηγορίας και 9 στον αγώνα.

 

Στο σύνολο, μόνο σε διάστημα μιας αγωνιστικής ημέρας, είχαμε 80 πτώσεις σε όλες τις κατηγορίες!!

 

Η πίστα του Misano είναι η Πρωταθλήτρια σε πτώσεις, καθώς κρατούσε το ρεκόρ από το 2014 με 109 συνολικά πτώσεις εκείνη τη χρονιά.

 

Η ίδια πίστα κρατάει πλέον το νέο ρεκόρ των τελευταίων χρόνων, μιας και επίσημα στατιστικά για τις πτώσεις έχουμε από το 2011.

Επόμενο άρθρο »

Ο 8χρονος Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος 1ος στο IMR

« Προηγούμενο άρθρο

Σέρρες 4ος Αγώνας ΠΠΤ 2017

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα