• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano MotoGP: ΕΔ3
Δυνατός, γρήγορος και στο 1:32 ο Marquez!
Νέα 09/09/2017 - 13:03

Ένας γρήγορος τελευταίος γύρος στο 1:32,958 ήταν αρκετός για να χαρίσει την 1η θέση στον Marc Marquez, με το τέλος των ΕΔ3.

 

Ο Ισπανός της Repsol Honda ήταν ο μόνος που κατάφερε να κάνει χρόνο στο 1:32 και μάλιστα κάτω από το ρεκόρ πίστας (1:32,979).

 

Ο Marc ήταν εξαιρετικά σταθερός σήμερα το πρωί στο γυρολόγιό του (1:33), ενώ με εξαίρεση το τρίτο κομμάτι της πίστας, σε όλα τα άλλα ήταν ο πιο γρήγορος!

 

Πίσω του, με διαφορά 0,154δ ήταν ο Maverick Vinales, με την Yamaha να παραδέχεται μόλις χτες επίσημα, ότι έχει δώσει στους οδηγούς της το πλαίσιο του 2018.

 

Στις πρώτες θέσεις και ο Cal Crutchlow με την Honda του, και με διαφορά κάτω από τρία δέκατα από τον πρώτο.

 

Ο Andrea Dovizioso και η Ducati του ήταν στην τέταρτη θέση και πίσω από τον τραυματισμένο στο αριστερό του χέρι Βρετανό.

 

Στα 80χιλ του δευτερολέπτου πλησίασε ο Jorge Lorenzo τον ομόσταυλό του στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati σήμερα, με την πρόσφυση να είναι καλύτερη από χτες.

 

Ο Zarco παρά την πτώση του πρόλαβε κι έκανε έναν καλό γύρο και ανέβηκε στην έκτη θέση, μπροστά από τον δυνατό Aleix Espragaro που έβαλε την Aprilia στη δεκάδα.

 

Στους δέκα καλύτερους που παίρνουν το εισιτήριο για τις ΚΑΤ2 ήταν και ο Dani Pedrosa, που δεν κατάφερε όμως ν’ αποφύγει μια πτώση σήμερα το πρωί.

 

Ο χτεσινός πρώτος των συνδυασμένων αποτελεσμάτων, Danilo Petrucci, υποχώρησε στην ένατη θέση σήμερα, μπροστά από τον Michele Pirro.

Επόμενο άρθρο »

Misano Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα