• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πιο άνετος ο Vinales
Με το πλαίσιο του 2018 της Yamaha
Νέα 09/09/2017 - 09:19

Εδώ και καιρό ακούγεται στο paddock ότι η Yamaha έχει δώσει το νέο πλαίσιο, αυτό του 2018, στους αναβάτες της ήδη από το τεστ στο Misano!

 

Χτες, οι μπλε επιβεβαίωσαν μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ότι όντως το δίδυμο της ομάδας έχει στη διάθεσή του το πλαίσιο του 2018 που και αυτό, σε συνδυασμό με τα ηλεκτρονικά, βοήθησε πολύ στον προηγούμενο αγώνα στο Silverstone.

 

Το βέβαιο είναι ότι με το νέο αυτό πλαίσιο, ο Maverick Vinales είναι πολύ πιο ανταγωνιστικός κι αυτό φάνηκε και σήμερα.

 

«Για το στυλ μου και ειδικά στις εισόδους των στροφών, το νέο πλαίσιο βοηθάει. Είμαι πιο άνετος πάνω στη μοτοσυκλέτα κι αυτό είναι απαραίτητο για να είμαι πιο γρήγορος».

 

Στη συνέχεια τον ρώτησαν αν το νέο πλαίσιο βοηθάει και στο θέμα της φθοράς του πίσω ελαστικού που ταλαιπωρεί την M1 από πέρυσι.

 

«Ναι λίγο... λίγο. Όπως είδαμε και στο Silverstone κάναμε καλούς γύρους στο τέλος. Βοηθάει στο να αντέχει το ελαστικό περισσότερο».

 

Ο Maverick ήταν μόλις 8ος το πρωί, στις ΕΔ1, αλλά τελικά έκλεισε την ημέρα στη δεύτερη θέση και μόλις 5χιλ πιο αργός από τον Petrucci.

 

Παραδέχτηκε ότι στην αρχή δεν είχε καλή αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα του.

 

«Με μπέρδεψε λίγο γιατί στο τεστ η πρόσφυση ήταν πολύ καλή και δεν χρειαζόταν να πιέσω πολύ στο γκάζι. Απλά είχα ταχύτητα στις στροφές».

 

«Τώρα όμως η συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας στις στροφές δεν είναι ίδια, όπως στο τεστ. Πάντως σε γενικές γραμμές είμαι χαρούμενος με την M1».

 

«Εδώ και πολλούς αγώνες κάνουμε θετικά βήματα και ειδικά από τις ΕΔ1 στις ΕΔ2. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε βελτιωθεί».

Επόμενο άρθρο »

Misano Moto3: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Dovizioso: Κρατήθηκαν οι Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα