• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto2: ΕΔ2
Δυνατός ο Pasini πήρε την 1η θέση
Νέα 08/09/2017 - 18:26

Ο Franco Morbidelli είχε την πρώτη θέση για το μεγαλύτερο διάστημα του 45λέπτου, στις ΕΔ2, όμως όπως και το πρωί, έτσι και τώρα έμεινε τελικά δεύτερος.

 

Η αιτία ήταν ο πολύ δυνατός Mattia Pasini που ήρθε λίγα λεπτά πριν το τέλος να γράψει το 1:38,0 που έμελε να είναι και ο καλύτερος χρόνος της ημέρας για την Moto2.

 

Στους τρεις καλύτερους της ημέρας ήταν ο Takaaki Nakagami, ενώ πίσω του πήραν θέση οι Aegerter (Suter) και Oliveira (KTM).

 

Έτσι, στην πρώτη πεντάδα των αποτελεσμάτων είχαμε τρεις διαφορετικούς κατασκευαστές πλαισίου.

 

Ο Luthi έμεινε στην έκτη θέση και ξέρει ότι έχει ακόμα δρόμο αν θέλει να μειώσει τη διαφορά των 29β που έχει από τον Morbidelli στη βαθμολογία.

 

Ο καλύτερος από τους νεοφερμένους ήταν ο Peco Bagnaia που ανέβηκε ως την 7η θέση και ήταν μόλις δυο χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον Luthi.

 

Με την ίδια ακριβώς διαφορά άφησε πίσω του τον Simone Corsi της Speed Up, ενώ ο Syahrin παρά την πτώση του συνέχισε την πολύ καλή του παρουσία στο Misano.

 

Τη δεκάδα έκλεισε ο Lorenzo Baldassarri, μπροστά από τον εντυπωσιακό Stefano Manzi και τον Jorge Navarro που είχε δυο πτώσεις σήμερα.

Επόμενο άρθρο »

Εκτός Misano ο Alex Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Misano MotoGP: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα