• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto3: ΕΔ2
Έκλεισε στην 1η θέση την ημέρα ο Diggia!
Νέα 08/09/2017 - 15:36

Το 1-2 έκανε η ομάδα του Fausto Gresini στις ΕΔ2 του Misano, με την πίστα να είναι στεγνή και να δίνει την ευκαιρία σε όλους να βελτιώσουν τους πρωινούς του χρόνους.

 

Ο Fabio di Giannantonio έκλεισε την ημέρα στην πρώτη θέση χάρη στο 1:42,620 ένας χρόνος κάτω από το ρεκόρ πίστας για εφτά χιλιοστά του δευτερολέπτου.

 

Ο Martin το πρωί δεν μπήκε στην πίστα, ώστε να μην ρισκάρει στο μισό-μισό, αλλά στις ΕΔ2 έδειξε και πάλι την ταχύτητά του και ανέβηκε στη δεύτερη θέση, μόλις 71χιλ πίσω από τον ομόσταυλό του.

 

Ο Enea Bastianini ήταν η τρίτη Honda στην κορυφή και μόλις 0,169δ από την κορυφή, ενώ η καλύτερη KTM ήταν αυτή του Gabriel Rodrigo στην 4η θέση.

 

Η Honda όμως κυριάρχησε σήμερα και είχε πέντε μοτοσυκλέτες στις πρώτες έξι θέσεις, με τους Fenati και Mir να κατατάσσονται στις θέσεις 5-6.

 

Ο Marcos Ramirez ακολουθεί με την ΚΤΜ του, αφήνοντας 23χιλ πίσω του τον πρώτο στις ΕΔ1 και νικητή του Silverstone Aron Canet.

 

Θέση στη δεκάδα βρήκε και ο Niccolo Antonelli - μόλις η τρίτη ΚΤΜ στη δεκάδα - με την Mahindra και τον Marco Bezzecchi να κάνει την έκπληξη και τον 10ο καλύτερο χρόνο.

 

Επόμενο άρθρο »

Misano MotoGP: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto2: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα