• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano MotoGP: ΕΔ1
Marquez μπροστά από Pirro!
Νέα 08/09/2017 - 13:03

Δυο εβδομάδες μετά την απογοήτευση στο Silverstone, ο Marc Marquez επανήλθε δυνατός στο προσκήνιο και πήρε την 1η θέση στις ΕΔ1 του Misano.

 

Ο 24χρονος άσος ήταν γρήγορος από το ξεκίνημα του 45λεπτου και ποτέ δεν έπεσε από την πρώτη θέση που πήρε νωρίς-νωρίς.

 

Ο Michele Pirro, ο δοκιμαστής της Ducati που ξέρει πάρα πολύ καλά την πίστα, πάλεψε όσο μπορούσε στο τέλος για ν’ απειλήσει τον Marquez.

 

Συμβιβάστηκε όμως με τη δεύτερη θέση και με διαφορά 0,432δ από την Honda του αντιπάλου του.

 

Πάντως λίγα λεπτά πριν το τέλος τον πλησίασε στο ένα δέκατο, για να έρθει η άμεση απάντηση του Ισπανού και να μεγαλώσει τη μεταξύ τους διαφορά.

 

Ο Marquez άφησε έξι δέκατα πίσω του, στην τρίτη θέση, τον μεγάλο του αντίπαλο στη μάχη για τον Τίτλο φέτος, τον Andrea Dovizioso.

 

Ο Dovi πήρε την τρίτη θέση χάρη σ’ έναν γρήγορο γύρο στο τέλος, όταν και έβαλε ένα καινούργιο πίσω ελαστικό.

 

Χωρίς να είναι ιδιαίτερα επηρεασμένος από τον τραυματισμό του στο αριστερό χέρι, ο Crutchlow πήρε την 4η θέση, μπροστά από τον Danilo Petrucci.

 

Η τέταρτη Ducati στις έξι πρώτες θέσεις ήταν αυτή του Jorge Lorenzo που άφησε για 47χιλ πίσω του τον μεγάλο νικητή του περσινού αγώνα, Dani Pedrosa.

 

Απογοητευτικό ήταν το ξεκίνημα για τις Yamaha. Με μεγάλο απόντα τον Valentino Rossi, ο Vinales αποτελεί την αιχμή του δόρατος της Movistar για τον Τίτλο.

 

Όμως ο Ισπανός δεν έκανε καλό ξεκίνημα και παρά το ότι ήταν η καλύτερη Yamaha το πρωί, έμεινε στην 8η θέση και ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο πίσω από τον Marquez.

 

Ένα δέκατο πίσω του ήταν ο Johann Zarco με την περσινή Μ1, ενώ πολύ κοντά στον Γάλλο ήταν ο ομόσταυλός του, ο Folger, που έκλεισε τη δεκάδα των πρώτων.

Επόμενο άρθρο »

Misano Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Επιστροφή στην Aragon;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα