• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aprilia: Νέο φέρινγκ
Για το GP στο Misano
Νέα 07/09/2017 - 10:13

Πολύ ιδιαίτερο θα είναι το Grand Prix του Misano για την Aprilia, με τον κατασκευαστή να παίρνει εκεί - πριν 30 χρόνια - την πρώτη του νίκη σε GP (250cc).

 

Το εργοστάσιο εργάζεται με στόχο να επαναλάβει τέτοια αποτελέσματα και στη μεγάλη κατηγορία, ωστόσο ο δρόμος είναι αρκετά ανηφορικός.

 

Από την άλλη, η Aprilia έχει δείξει ότι βαδίζει προς τη σωστή κατεύθυνση με την εξέλιξη της RS-GP. Μάλιστα στο Misano θα φέρουν κι ένα νέο φέρινγκ.

 

«Πάμε στο Misano με αισιοδοξία, ειδικά μετά το θετικό τεστ που κάναμε εκεί και θα έχουμε μια αεροδυναμική αναβάθμιση», αποκάλυψε ο Romano Albesiano.

 

«Κυρίως θα ρίξουμε το βάρος σε δοκιμές με το ντεπόζιτο γεμάτο, μιας και δυσκολευόμαστε αρκετά στους πρώτους γύρους του αγώνα».

 

Αισιόδοξος είναι και ο Fausto Gresini, που δεν κρύβει το γεγονός ότι ο πήχης έχει μπει ψηλά για το GP στο Misano.

 

«Είναι ένα πολύ σημαντικό GP για εμάς. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα, αλλά στόχος μας είναι ένα καλό αποτέλεσμα για να μας αποζημιώσει για όλη τη σκληρή δουλειά».

 

«Κάτι τέτοιο θα ήταν φανταστικό για όλους μας. Αν έπρεπε να κάνω μια πρόβλεψη, θα έβαζα στόχο την εξάδα, κάτι που θεωρώ εφικτό».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Πολύ κρίμα

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Ο Dovi στην COSMOTE TV

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα