• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Το κλειδί για το Πρωτάθλημα;
Η πολλή καλή δουλειά μας με τα ελαστικά!
Νέα 06/09/2017 - 10:43

Ο Andrea Dovizioso θεωρεί ότι μετά τις δυνατές του εμφανίσεις και τις νίκες του στο Πρωτάθλημα, η αντίληψη του κόσμου για το πρόσωπό του έχει αλλάξει.

 

Με τη νίκη του στο Silverstone, ο Dovi ανέβηκε και πάλι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και παραμένει μέσα στα φαβορί για τον Τίτλο.

 

Πριν τη φετινή σεζόν, ο 31χρονος άσος των κόκκινων είχε δυο νίκες σε εννέα χρόνια και μια τρίτη θέση ως καλύτερη στο Πρωτάθλημα του 2011.

 

Ο μεταμορφωμένος όμως Dovi, έχει καταφέρει φέτος να ανέβει τέσσερεις φορές στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και έπεται συνέχεια!

 

«Είμαι χαρούμενος για τα αποτελέσματά μας φέτος, που ήρθαν ως αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς», ξεκίνησε να λέει ο Ιταλός.

 

«Η πρώτη χρονιά στην Ducati (σ.σ. 2013) ήταν πολύ δύσκολα και γι’ αυτό τώρα είναι πολύ ωραία που είμαι σ’ αυτή την κατάσταση».

 

«Η αλλαγή αυτή δεν οφείλεται μόνο σ’ εμένα. Αλλάξαμε τον τρόπο που διαχειριζόμασταν τα Σ/Κ ενώ και η GP17 είναι καλύτερη από την περσινή μοτοσυκλέτα».

 

Πολλοί αρχίζουν και αναρωτιούνται αν θα υπάρξουν εντολές από ομάδες για βοήθεια στους αναβάτες τους που παλεύουν για τον Τίτλο.

 

Μια τέτοια ιδέα δεν είναι αρεστή στον Dovi. «Είναι κάτι που ποτέ δεν μου αρέσει να βλέπω. Ειδικά στις μοτοσυκλέτες. Δεν μ’ αρέσει αυτό και δεν το σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή».

 

Τέλος, ο Dovizioso πρόσθεσε ότι κατά τη γνώμη του, είναι η δουλειά που κάνουν οι κόκκινοι με τα ελαστικά της Michelin, που κάνει τη διαφορά υπέρ τους στο Πρωτάθλημα.

 

«Θεωρώ ότι δουλεύουμε πολύ καλά, κάθε Σ/Κ, με τα ελαστικά και αυτό είναι το κλειδί για το Πρωτάθλημα».

 

«Έχουμε καλή πρόσφυση όταν το ελαστικό είναι καινούργιο και είμαστε γρήγοροι όταν δεν πιέζουμε 100%».

 

«Μετά είναι και το ότι διαχειρίζεσαι τον αγώνα και με το μαλακό ελαστικό κι έχουμε καλή ταχύτητα χωρίς να πιέζουμε πολύ στην αρχή».

Επόμενο άρθρο »

Η Brembo για το Misano

« Προηγούμενο άρθρο

Ο De Angelis στο Misano!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα