• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Και τώρα Misano!
Στην αντεπίθεση ο Morbidelli;
Νέα 04/09/2017 - 11:41

Από τον πρώτο αγώνα του φετινού Πρωταθλήματος, ο Franco Morbidelli είναι σταθερά στην 1η θέση της βαθμολογίας, χωρίς ωστόσο να μπορεί να ξεφύγει από τους διώκτες του.

 

Ο Ιταλός - με Βραζιλιάνικες ρίζες - διατηρεί μια διαφορά 29β από τον δεύτερο Tom Luthi με τον επόμενο Γύρο να διεξάγεται στο Misano, έναν αγώνα που περιμένει με ανυπομονησία ο Morbido!

 

Μέσα στην έδρα του, ο άσος της EG 0,0 θα πρέπει πρώτα να νικήσει το άγχος και την πίεση από τις προσδοκίες πολλών και στη συνέχεια να επικρατήσει των αντιπάλων του.

 

Κάτι διόλου εύκολο, με το Πρωτάθλημα της Moto2 να δείχνει αμφίρροπο καθώς ο Luthi διαχειρίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κατάσταση μέχρι στιγμής.

 

Πέρυσι ο Morbido ήταν 5ος και ο Luthi 6ος στον αγώνα του Misano, με τον Lorenzo Baldassarri να θριαμβεύει και να κατακτά την παρθενική του νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Στο βάθρο πέρυσι ήταν και ο Takaaki Nakagami, ο Ιάπωνας που είναι σε αγωνιστική άνοδο και προέρχεται από τη μεγάλη του νίκη στην Αγγλία.

 

Αρκετοί είναι οι Ιταλοί που θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό μέσα στην πατρίδα τους με πρώτον και καλύτερο τον Pecco Bagnaia.

 

Ο άσος της SKY VR46 ήταν στην πεντάδα στο Silverstone και την ίδια θέση έχει στη βαθμολογία, στην πρώτη του σεζόν στη μεσαία κατηγορία.

 

Στο Βρετανικό GP τερμάτισε μπροστά από τους Simone Corsi και Stefano Manzi ενώ ένας άλλος Ιταλός ήταν στο βάθρο του Silverstone.

 

Ο λόγος για τον Mattia Pasini που είναι - και αυτός - έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό μπροστά στους συμπατριώτες του αυτή την Κυριακή.

 

Ντόπιος είναι και ο Luca Marini, ο ετεροθαλής αδερφός του Valentino Rossi, που θέλει κι αυτός ένα καλό αποτέλεσμα.

 

Από την άλλη ο Alex Marquez θα χρειαστεί να ξεπεράσει άμεσα την απογοήτευση από το Silverstone.

 

Ο Ισπανός ήταν ταχύτατος όλο το Σ/Κ, όμως στον αγώνα δεν απέφυγε το λάθος και είχε μια πτώση. Το παρήγορο ήταν ότι κατάφερε να επιστρέψει και να πάρει δυο βαθμούς.

 

Δύσκολο ήταν το Αγγλικό GP και για τον Miguel Oliveira, με τον Πορτογάλο να θέλει να επιστρέψει στο βάθρο μετά την 3η θέση που είχε στο Brno.

 

Οι δυο τους έχουν πλησιάσει τη νίκη στο Misano, με τον Marquez να τερματίζει 42χιλ πίσω από τον Rins το 2014 και τον Oliveira να χάνει για 37χιλ τους 25β από τον Bastianini το 2015.

 

Ο αγώνας της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 13:20

Επόμενο άρθρο »

Νέο look για Misano

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Αγώνας στο Misano!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα