• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Yamaha Test @ Misano
Ξεκάθαρος ο στόχος για τους Vinales-Rossi
Νέα 21/08/2017 - 14:21

Στο στρατόπεδο της Yamaha ψάχνουν να βρουν λύσεις στα προβλήματά τους και το τεστ στο Misano για τους Vinales και Rossi είναι πολύ σημαντικό.

 

Εκεί δούλεψαν στην υπερβολική φθορά του πίσω ελαστικού, που δεν τους επιτρέπει να διατηρήσουν το ρυθμό τους δυνατό και στο δεύτερο μισό του αγώνα.

 

Μετά τη χτεσινή βροχή το πρωί, οι δυο εργοστασιακοί βγήκαν στην πίστα το μεσημέρι μέχρι το βράδυ και εκμεταλλεύτηκαν το χρόνο στο στεγνό.

 

Ο Rossi έκανε σχεδόν 80 γύρους, αλλά το πιο εντυπωσιακό - που δείχνει τη θέλησή του ώστε να βρεθεί η λύση - ήταν ότι βγήκε τελευταίος από την πίστα, ακριβώς στις 20:00!

 

Το τεστ για τον Ιταλό είναι σημαντικό κι από την άποψη ότι στη συγκεκριμένη πίστα, στο Misano, θα θέλει να ξεκινήσει την τελική του αντεπίθεση για τον 10ο Τίτλο της καριέρας του.

 

Από την άλλη και ο Vinales είχε πολλή δουλειά, ολοκληρώνοντας σχεδόν 90 γύρους ψάχνοντας να βρει κάτι από την τρομερή του απόδοση στους πρώτους Αγώνες της σεζόν.

 

Το τεστ φυσικά ήταν ιδιωτικό και οι πληροφορίες που βγήκαν προς τα έξω δεν ήταν παρά ελάχιστες, ωστόσο ακούγεται ότι τα σχόλια των οδηγών ήταν θετικά.

Επόμενο άρθρο »

Davies: Τι αγώνας!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Marini στην VR46;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα