• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Marini στην VR46;
Αναμένεται ανακοίνωση στο Silverstone
Νέα 21/08/2017 - 13:59

Λίγες ημέρες απομένουν για τον επόμενο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Silverstone και όλα δείχνουν ότι εκεί θα ανακοινωθεί η συμφωνία ανάμεσα σε Luca Marini και SKY VR46.

 

O Marini, ετεροθαλής αδερφός του Valentino Rossi, είχε ακουστεί για τη θέση του Stefano Manzi στην ομάδα της Moto2, αν και αρχικά φαινόταν ότι θα ήθελε να μείνει στην Forward Racing.

 

Μάλιστα ο Giovani Cuzari, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, προσπάθησε να τον κρατήσει κάνοντας μια βελτιωμένη πρόταση, αλλά φαίνεται ότι ο Ιταλός οδεύει προς την ομάδα του αδερφού του.

 

Οι συνομιλίες ανάμεσα στις δυο πλευρές, όπως αναφέρει το «αδελφό» gpone.com, έχουν φτάσει σ’ ένα πολύ καλό σημείο και περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση στην Αγγλία.

 

Έτσι, ο Luca Marini θα πάρει θέση δίπλα στον Peco Bagnaia για το 2018 κι αυτό σημαίνει ότι ο Nicolo Bulega από την Moto3, θα μείνει για έναν ακόμα χρόνο στη μικρή κατηγορία.

 

Στην Forward Racing ακούγεται το όνομα του Federico Fuligni για τη θέση του Luca Marini, με τον Ιταλό να έχει αντικαταστήσει στο Sachsenring τον τραυματία Lorenzo Baldassarri.

 

Πάντως ούτε ο τελευταίος φαίνεται ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Cuzari και για τη θέση του έχει ακουστεί το όνομα του Yonny Hernandez που πρόσφατα αποχώρησε από την AGR.

Επόμενο άρθρο »

Yamaha Test @ Misano

« Προηγούμενο άρθρο

Rea: Ήταν δυνατότερος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα