• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Nakagami στην LCR Honda
Δίπλα στον Crutchlow για το 2018
Νέα 21/08/2017 - 10:10

Η Honda το ήθελε κι έτσι υλοποιήθηκε η μεταγραφή του Takaaki Nakagami στην ομάδα της LCR Honda για το 2018.

 

Επομένως ο Ιάπωνας αναβάτης της Moto2 θα είναι ο δεύτερος οδηγός της ομάδας για το 2018, πλάι στον Cal Crutchlow που θα είναι με εργοστασιακό συμβόλαιο.

 

Ο 25χρονος Nakagami, Πρωταθλητής στην Moto2 της Ιαπωνίας, πέρυσι έκανε την καλύτερή του σεζόν στη μεσαία κατηγορία, στην οποία αγωνίζεται από το 2012.

 

Ήταν τότε, το 2016, που κατάφερε να πάρει και την πρώτη νίκη της καριέρας του, οδηγώντας στο βρεγμένο Assen, για να τερματίσει στο τέλος της χρονιάς στην 6η θέση και έξι βαθμούς πίσω από τον Sam Lowes.

 

Φέτος όμως δεν τα καταφέρνει το ίδιο καλά στο Πρωτάθλημα της Moto2, ωστόσο θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και θ’ αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία το 2018.

 

«Πάντα είχα σκοπό ν’ αγωνίζομαι με τους καλύτερους του κόσμου και τώρα αυτή η ευκαιρία γίνεται πραγματικότητα», σχολίασε ο Taka.

 

«Έχουμε ακόμα εφτά αγώνες στην Moto2 και θα συνεχίσω να είμαι συγκεντρωμένος, ενώ παράλληλα θα προσπαθώ ν’ αποκτήσω και τις απαραίτητες ικανότητες για τη νέα σεζόν».

 

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα της LCR Honda είχε και πάλι δυο αναβάτες (Miller-Crutchlow) το 2015, ενώ τελευταία φορά που Ιάπωνας είχε αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία ήταν το 2014 (Hiro Aoyama).

Επόμενο άρθρο »

Motegi μέχρι το 2023

« Προηγούμενο άρθρο

Προβλήματα για τον Α.Ψυχογιό στο ΙΟΜ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα