• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Lausitzring: Αγώνας 2
Έκανε το διπλό ο Davies, στο βάθρο Rea-Melandri
Νέα 20/08/2017 - 17:22

Το ένατο διπλό της καριέρας του πήρε σήμερα ο Chaz Davies της Ducati, ο οποίος κυριάρχησε και στο δεύτερο αγώνα στο Lausitzring της Γερμανίας.

 

Από την άλλη ο Jonathan Rea κατάφερε να πάρει άλλους 20β με τη δεύτερη θέση του και σε συνδυασμό με την 4η του Sykes, είναι πλέον στο +70 στο Πρωτάθλημα.

 

Με το ανεστραμμένο grid του δεύτερου αγώνα, ο Davies χρειάστηκε τρεις γύρους στην αρχή για να βρεθεί από την ένατη στην τρίτη θέση, πίσω από τους Rea και Melandri.

 

Στον πέμπτο γύρο ο Rea εκτέλεσε με επιτυχία την επίθεσή του στον Melandri και στη συνέχεια έκανε μια μικρή διαφορά από τον αντίπαλό του, καθώς ο Davies έχανε χρόνο πίσω από τον ομόσταυλό του.

 

Ωστόσο  τρεις γύρους αργότερα ο Davies κατάφερε να ξεφύγει από τον Melandri και στα μισά του αγώνα όχι μόνο έφτασε τον Rea, αλλά και τον πέρασε με μια δυνατή κίνηση στην 4!

 

Από εκεί και πέρα, όπως και χτες στον πρώτο αγώνα, ο Chaz Davies είχε απλησίαστο ρυθμό και σταδιακά μεγάλωνε τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

 

Στους τελευταίους γύρους άρχισαν να πέφτουν και οι πρώτες ψιχάλες βροχής, όμως ο Davies κράτησε τη ψυχραιμία του και πήρε τη νίκη, στον τελευταίο αγώνα - όπως φαίνεται - που γίνεται στην Γερμανική πίστα.

 

Ο Sykes τερμάτισε αρκετά πίσω από τον Marco Melandri που ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, ενώ ο Lowes μόλις στο τέλος κατάφερε ν’ αρπάξει την 5η θέση από τον Camier (MV Agusta).

 

Με την 7η θέση συμβιβάστηκε ο Lorenzo Savadori της Aprilia, ενώ ο ομόσταυλός του στην ομάδα της Milwaukee, Eugene Laverty, είχε μια πτώση νωρίς στον αγώνα.

 

Ο Jordi Torres κέρδισε τη μάχη με τον Marcus Reiterberger και ήταν αυτός η καλύτερη BMW στην όγδοη θέση, με τον Xavi Fores και την Ducati του να κλείνουν τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Προβλήματα για τον Α.Ψυχογιό στο ΙΟΜ

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Α. Ψυχογιός στο Isle of Man, Manx Grand Prix

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα