• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Η πρόταση της Pramac
Ήρθε την κατάλληλη στιγμή!
Νέα 16/08/2017 - 12:01

Χαρούμενος είναι ο Jack Miller, αλλά όχι βάσει της εικόνας του την περασμένη Κυριακή, όταν ο αγώνας του τελείωσε με μια πτώση.

 

Η αιτία της χαράς του ήταν το γεγονός ότι οι συνομιλίες του με την Pramac Ducati είχαν αίσιο τέλος. Συνομιλίες που είχαν ξεκινήσει πριν καιρό, με τον Αυστραλό όμως να ζητά υπερβολικά χρήματα.

 

«Ξεκινήσαμε τις διαπραγματεύσεις από την Jerez και μας πήρε χρόνο μέχρι να ολοκληρωθούν, αλλά είμαι χαρούμενος που συμφωνήσαμε».

 

«Είχα επιλογή να μείνω στην Marc VDS αλλά ένιωθα ότι έπρεπε ν’ αλλάξω κάτι στην καριέρα μου και η πρόταση της Ducati ήρθε τη σωστή στιγμή».

 

Το μυαλό του Miller είναι ήδη στη νέα σεζόν!

 

«Αυτή η κίνηση έρχεται σε μια καλή στιγμή για εμένα, σε μια καλή στιγμή της καριέρας μου. Είμαι ενθουσιασμένος κι έχω την αίσθηση ότι θα τα πάω καλά με την Pramac».

 

«Τώρα όμως πρέπει να συγκεντρωθώ για τους τελευταίους εφτά αγώνες. Στόχος μου ήταν και είναι να είμαι μέσα στη δεκάδα των πρώτων».

 

«Ποτέ δεν θα ξεχάσω το τι έκανε η Marc VDS για μένα και η περσινή μου νίκη στο Assen θα είναι απ’ αυτές που θα θυμάμαι σε όλη μου την καριέρα».

Επόμενο άρθρο »

Επιστροφή στην Moto2;

« Προηγούμενο άρθρο

Zarco: Ο δρόμος για το εργοστάσιο;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα