• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημο: Ο Redding στην Aprilia
Το επιβεβαίωσε η εταιρεία
Νέα 14/08/2017 - 15:57

Η ομάδα της Aprilia στο MotoGP επιβεβαίωσε πριν από λίγα λεπτά ότι ο Scott Redding θα είναι ο αναβάτης που θα πάρει τη θέση του Sam Lowes το 2018.

 

Ο τελευταίος είχε διετές συμβόλαιο με το εργοστάσιο, αλλά η Aprilia είχε δικαίωμα μέχρι τον 15Αύγουστο να μην το ανανεώσει για τη νέα σεζόν, όπως κι έκανε.

 

Από την άλλη ο Redding έχασε τη θέση του στην Pramac Ducati από τον Jack Miller, ενώ ο ίδιος κατά τη διάρκεια του GP στην Αυστρία έλεγε ότι δεν έχει υπογράψει με την Aprilia, παρά τις εντονότατες φήμες.

 

Τώρα όμως είναι πλέον επίσημο, μετά και το σχετικό δελτίο τύπου που απέστειλε το Ιταλικό εργοστάσιο.

 

Έτσι, όσον αφορά τον Redding, η Aprilia θα είναι η τρίτη μοτοσυκλέτα που θα οδηγήσει στην καριέρα του στη μεγάλη κατηγορία, μετά τις Honda-Ducati.

 

Αυτή η εμπειρία του από άλλες μοτοσυκλέτες μπορεί να φανεί χρήσιμη για την Aprilia, όπως επισημαίνει ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Romano Albesiano.

 

«Είναι μικρός σε ηλικία, αλλά έχει ήδη εμπειρία και είμαστε χαρούμενοι που θα τον έχουμε μαζί μας».

 

«Με τη συμβολή του ελπίζουμε ότι θα πλησιάσουμε κι άλλο στην κορυφή και στις θέσεις που ένα τόσο λαμπρό brand αξίζει να είναι».

 

«Αποχαιρετούμε τον Sam Lowes και τον ευχαριστούμε σίγουρα για την αφοσίωσή του και τη συμβολή του στην άνοδο της ομάδας».

 

«Είναι ένας αναβάτης που αναμφίβολα θα δείξει το ταλέντο του, όμως τώρα εμείς πρέπει να πάρουμε αποφάσεις που θα μας επιτρέψουν να εκπληρώσουμε τις δεσμεύσεις μας στον Όμιλο της Piaggio και στους οπαδούς μας».

Επόμενο άρθρο »

Zarco: Ο δρόμος για το εργοστάσιο;

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Τιμωρήθηκαν 24 οδηγοί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα