• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Πλησιάζουμε
Στο να γίνουμε όσο ανταγωνιστικοί θέλουμε!
Νέα 14/08/2017 - 12:16

Πιο αισιόδοξος είναι μετά το τέλος του GP στην Αυστρία  ο Andrea Iannone.

 

Η 11η θέση σίγουρα δεν είναι αυτό που θέλει ο Ιταλός άσος της Suzuki, ωστόσο δεν παραβλέπει ότι έχουν γίνει βήματα προόδου σε σχέση με τις άλλες φορές.

 

«Πρώτα-πρώτα η διαφορά μας από την κορυφή έχει μειωθεί και είμαστε κοντά στο να γίνουμε όσο ανταγωνιστικοί θέλουμε», σχολιάζει και συνεχίζει.

 

«Δυστυχώς εξακολουθούμε και δυσκολευόμαστε όταν πέφτει η απόδοση των ελαστικών, αλλά δουλεύουμε για να γίνουμε γρηγορότεροι».

 

«Η ομάδα αντιδρά και είναι συγκλονιστικό να γυρίζεις στο γκαράζ και να βλέπεις τους μηχανικούς με δάκρυα στα μάτια από την προσπάθεια που έχουν καταβάλει».

 

«Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί αλλά έχουμε καταφέρει να φτιάξουμε αρκετά πράγματα. Μάλιστα είμαι ικανοποιημένους από κάποιους τομείς».

 

Και εξηγεί τι εννοεί:

 

«Έχανα πολύ από τα ηλεκτρονικά κι από τη φθορά των ελαστικών και πρέπει να βρούμε τρόπο να είμαστε πιο σταθεροί. Όμως έχουμε βελτιωθεί πολύ στα φρένα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό».

 

Τέλος, φέρνει στην επιφάνεια ένα θέμα που είχε συζητηθεί πάλι πριν μερικούς μήνες: τις πολλές επιλογές ελαστικών που πρέπει να δοκιμάσουν οι αναβάτες, χάνοντας χρόνο.

 

«Είναι πολλά δυστυχώς και χάνουμε χρόνο σε κάθε περίοδο δοκιμών... κατά τη γνώμη μου δυο θα ήταν αρκετά, αλλά η κατάσταση είναι ίδια για όλους».

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: Austria 2017

« Προηγούμενο άρθρο

Σηκώνει τα χέρια ψηλά ο Vinales!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα