• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Αν μ’ ακούει η Yamaha
Τότε τα πράγματα θα πάνε καλύτερα!
Νέα 12/08/2017 - 23:35

Για τον Valentino Rossi οι σημερινές κατατακτήριες δεν πήγαν καλά, λόγω του ότι το δεύτερο μαλακό ελαστικό που έβαλε στο τέλος, δεν δούλεψε όπως θα έπρεπε.

 

Έτσι θα πρέπει να ξεκινήσει από την τρίτη σειρά της εκκίνησης, με τους αντιπάλους του στον αυριανό αγώνα να είναι πολλοί.

 

«Νομίζω είμαι πιο κοντά στις Ducati, αλλά από την άλλη οι Honda σημείωσαν μεγαλύτερη πρόοδο σ’ αυτή την πίστα», παραδέχεται.

 

«Το 2016 μάλλον ο Marquez πλήρωσε τους τραυματισμούς του και το ότι δεν έκαναν τεστ εδώ, πριν τον αγώνα. Δεν είναι και η καλύτερη πίστα για την Μ1, αλλά δεν είμαστε και μακριά».

 

Ποιός είναι ο πιο επικίνδυνος αντίπαλός του;

 

«Ο Marquez και ο Dovizioso, με τον Marquez να έχει ένα μικρό πλεονέκτημα. Όσο για την τρίτη θέση; Είμαι με τους Lorenzo, Vinales, Zarco, Pedrosa, Iannone, Petrucci... δηλαδή με πολλούς!»

 

«Βέβαια οι όποιες προβλέψεις δεν είναι απαραίτητο ότι θα βγουν και αληθινές. Ενδεχομένως αύριο οι Andrea και Marc να μην κάνουν τη διαφορά».

 

Σήμερα ο Vale έβαλε το νέο φέριγνκ στην Μ1 του στις ΕΔ3, μια κίνηση που αντέγραψε ο Vinales στις κατατακτήριες.

 

Ο Ιταλός άσος αστειεύτηκε στην αρχή λέγοντας: «Μάλλον είμαι ο δοκιμαστής του, αλλά γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να με αφήσει να τον περάσω!»

 

«Πολύ απλά, νομίζω ότι ο Vinales δεν έχει την εμπειρία με τη μοτοσυκλέτα».

 

«Στην καριέρα μου έχω αποδείξει ότι είμαι ένας εξαιρετικός δοκιμαστής κι αν η Yamaha με ακούει, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Ο Marquez είναι γρήγορος

« Προηγούμενο άρθρο

«Έμεινε» από λάστιχα ο Dani

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα