• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
BRIVIO: "Θύμα της επιτυχίας του ο Lorenzo."
O Davide Brivio σχολιάζει την κόντρα του διδύμου της Fiat Yamaha.
Νέα 24/09/2009 - 07:34

Η εντυπωσιακή φετινή πορεία του Jorge Lorenzo φαίνεται να έχει δώσει νέα ώθηση και στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Valentino Rossi. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Fiat Yamaha, Davide Brivio, η επιτυχία του Lorenzo είχε σα συνέπεια ο Ιταλός Πολυπρωταθλητής να βρει νέο κίνητρο για να παραμείνει στην κορυφή.

 

Αρκετοί άνθρωποι από το στενό κύκλο του Rossi υποστηρίζουν ότι ο πολύπειρος Ιταλός οδηγεί ταχύτερα και ωριμότερα από ποτέ, εξ αιτίας της πίεσης που του ασκεί ο team mate του. Ο Rossi πηγαίνει στον αγώνα του Estoril με ένα σημαντικό πλεονέκτημα 30 βαθμών, είναι όμως σίγουρο ότι ο Lorenzo θα πιέσει μέχρι τέλους.

 

"Ο Jorge έχει κάνει δύσκολη τη δουλειά του Valentino. Από την άλλη πλευρά, ο ίδιος ο Valentino φαίνεται να έχει βρει νέο κίνητρο και είναι ταχύτερος από ποτέ. Αυτό φυσικά αποδεικνύει και την εξυπνάδα του Valentino", δήλωσε ο Brivio.

 

"Με τον Casey εκτός παιχνιδιού, ο Jorge είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος, και ο Valentino μελετάει πως θα επικρατήσει. Αποδεδειγμένα, όταν ο Valentino δέχεται πίεση από έναν αντίπαλό του, εργάζεται όλο και σκληρότερα τόσο στην τακτική, όσο και στη φυσική του κατάσταση. Κάνει συνεχώς δοκιμές και μελετάει υπομονετικά τους αγώνες. Πάντοτε προσπαθεί να μαθαίνει και να βελτιώνεται, γι' αυτό και παραμένει στην κορυφή μετά από τόσα χρόνια", ολοκλήρωσε ο Ιταλός.

Fiat Yamaha
Fiat Yamaha

Επόμενο άρθρο »

ΜΟΤΟ2: Ο κινητήρας δε θα είναι έτοιμος πριν το Μάρτιο.

« Προηγούμενο άρθρο

Τι ζήτησε ο SIMONCELLI από την APRILIA;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα